ale głupota pzpn-u
ale głupota pzpn-u
https://euro2012.onet.pl/wiadomosci/medi ... tykul.html
wiem, że już od kilku dni toczy się dyskusja w mediach. ale wg mnie to jakaś wielka kpina pzpn-u. Kto na to pozwolił? To kogo teraz reperzentuje ta reprezentacja. PZPN czy Naród Polski? Czy to jest reprezentacja pzpn-owska czy narodowa? Co to za i_diota wykombinował to logo i to jeszcze się zworował na flaszce. Porażka intelektualna i tragedia narodowa (w pewnym sensie).
wiem, że już od kilku dni toczy się dyskusja w mediach. ale wg mnie to jakaś wielka kpina pzpn-u. Kto na to pozwolił? To kogo teraz reperzentuje ta reprezentacja. PZPN czy Naród Polski? Czy to jest reprezentacja pzpn-owska czy narodowa? Co to za i_diota wykombinował to logo i to jeszcze się zworował na flaszce. Porażka intelektualna i tragedia narodowa (w pewnym sensie).
Re: ale głupota pzpn-u
za szybko przeczytałem i dlatego częściowo nieprecyzyjnie zrozumiałem. Przepraszam. To nie koszulka jest wzorowana na flaszce, tylko materiałz którego wykonali te koszulki jest z przetworzonych butelek z tworzywa.
ale to, że ta zmiana wynika z zaleceń unii, to już kompletna klapa. Może zmienimy barwy na zielono - fioletowe z dodatkiem pistacji, jak unia zaleci. Tragedia. Tak czy inaczej
ale to, że ta zmiana wynika z zaleceń unii, to już kompletna klapa. Może zmienimy barwy na zielono - fioletowe z dodatkiem pistacji, jak unia zaleci. Tragedia. Tak czy inaczej
Re: ale głupota pzpn-u
Adasiu, lepiej bez wulgaryzmów. Pewnie, że mnie też okazjonalnie poniesie, ale publicznie staram się trzymać język za zębami. Lepiej ugryźć bułkę, żeby sobie zamknąć gębę, niż robić z języka spłuczkę. Przyjąłem sobie za punkt honoru, że nawet największe i_diotyzmy nie sprowokują mnie do używnia wulgaryzmów. A to co się dzieje wewnątrz wyładuję w inny sposób. Może zacznę przekopywać ogródek? Nawet w zimie. Łatwiej mi pójdzie 
a to o czym wspomniałeś to oczywiste. Ważne żeby nie oślepnąć i nie przestać dostrzegać różnicy między państwem (tym bardziej w państwie) a Narodem. Naród bez państwa przeżyje, jak uczy historia, natomiast państwo bez Narodu - nigdy.

a to o czym wspomniałeś to oczywiste. Ważne żeby nie oślepnąć i nie przestać dostrzegać różnicy między państwem (tym bardziej w państwie) a Narodem. Naród bez państwa przeżyje, jak uczy historia, natomiast państwo bez Narodu - nigdy.
Oprócz ale głupota pzpn-u - HYdE PaRK przeczytaj również:
Zagadka
Mroczna strona forum
co za dużo to nie zdrowo:(
Można już pogadać na spokojnie???
Wcinacz, do nogi!
Wcinacz dusi Adasia- zapraszam na ring
no i jak...
Pora obiadowa już za minut kilkaanaście
Dziś zginie Hanka Mostowiak
Ziobryści
Czerwono-czarna mafia zamyka usta swoim