W moim ośrodku jakby na mnie złożyli to dostałbym opierdziel ale i tak by mi to powiewało.
Wg mnie i moich przypadków oni praktycznie nic nie pomagają a na jakiekolwiek sugestie i problemy są głusi :/
Elmer a jak np ur. w czerwcu 2015r to jak powinno być prawidłowo przyznane???Elmer pisze:zależy kiedy urodziło się dziecko.
Jak w lutym 2016 to dobrze przyznało
Zmiany zawarte w aktualizacji:
1. Dodano obsługę bazy empatia.fdb w wersji 1.06.
2. Dodano okno zawierające listę wysłanych zapytań dla usługi E-Podatki.
3. Dodano komunikat, podczas rozpatrywania wniosku o świadczenie rodzicielskie, informujący, iż na dziecko przyznany był dodatek z tytułu opieki nad dzieckiem w okresie korzystania z urlopu wychowawczego.
4. Doprecyzowano zaokrąglanie świadczenia rodzicielskiego do 10gr w górę, występujące w niektórych przypadkach.
5. Poprawiono okres przyznania świadczenia rodzicielskiego z uwzględnieniem art.19 ust 4 ustawy z dnia 24 lipca 2015 r. o zmianie ustawy o świadczeniach rodzinnych oraz niektórych innych ustaw.
Źle liczyło w przypadku jeśli dobrze pamiętam dziecka urodzonego 08.07.2015 r. że o 10 gr zaniżało.Dorcia82 pisze:4. Doprecyzowano zaokrąglanie świadczenia rodzicielskiego do 10gr w górę, występujące w niektórych przypadkach. A tu co źle liczyło.