Czy ktoś mi może podpowiedzieć jak się robi aneks do umowy w SOW.
Pomyliłam się z datą wykorzystania środków - zamiast 2021 rok wskoczył mi do umowy (z tego rozwijanego kalendarzyka) 2020 rok. Taki oczywisty błąd, wszystkie inne dane i kwoty są ok, tylko ta data...Oczywiście umowa dawno już podpisana przez obie strony.
Aneks do umowy w SOW
-
- Referent
- Zajmuję się: PFRON
- Kontakt:
-
- Referent
- Kontakt:
Re: Aneks do umowy w SOW
Ktoś? Coś?
W systemie SOW jest tylko opcja aneksowania kwoty dofinansowania, a co zrobić z błędną datą dostarczenia dokumentów? Robić aneks tylko w wersji papierowej "do teczki" - bez wczytywania do systemu.

W systemie SOW jest tylko opcja aneksowania kwoty dofinansowania, a co zrobić z błędną datą dostarczenia dokumentów? Robić aneks tylko w wersji papierowej "do teczki" - bez wczytywania do systemu.

-
- Stażysta
- Zajmuję się: Aktywny samorząd
- Kontakt:
Przerabialiśmy ten temat gdy jeden z wnioskodawców zwrócił się do nas o przedłużenie terminu na rozliczenie i nie ma innego wyjścia musisz ten aneks zrobić w formie papierowej podpisy z obu stron a w systemie robisz scan tego dokumentu i załączysz go jako załącznik do aneksu - jest taka opcja.
-
- Referent
- Zajmuję się: SO, WTZ, BA, Aktywny Samorząd
- Kontakt:
Tez mam taką wiedzę, że tak trzeba zrobić i tak też zrobiłem.ewaaa pisze: 07 sty 2021, 12:03 Przerabialiśmy ten temat gdy jeden z wnioskodawców zwrócił się do nas o przedłużenie terminu na rozliczenie i nie ma innego wyjścia musisz ten aneks zrobić w formie papierowej podpisy z obu stron a w systemie robisz scan tego dokumentu i załączysz go jako załącznik do aneksu - jest taka opcja.
-
- Referent
- Kontakt:
dziękuję bardzo za odpowiedź 

Oprócz Aneks do umowy w SOW - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW przeczytaj również:
Raport 19 - Aktywny samorząd
Rezygnacja Wnioskodawcy AS przed podpisaniem umowy
tablet i skaner z PFRONu - użytkujecie?
dot. rozliczenia dodatku w systemie SOW
Sprawa zamknięta, dofinansowanie wypłacone - co dalej??
Nowe nabory Aktywny 2021
AS 2021 - nabory
opinia eksperta w SOW
odmowa w C1
zestawienie rozliczenia SOW
wygaszenie umowy w SOW
Turnusy w SOW
Dot. wniosków na turnus rehabilitacyjny oraz wniosków na przedmioty ortopedyczne
Umowa mII - problem
umowa w SOW, przedłużenie terminu
Termin wygaśnięcia umowy C2