opinia eksperta w SOW
-
- Referent
- Zajmuję się: PFRON
- Kontakt:
opinia eksperta w SOW
Czy załączaliście do wniosku w SOW opinie eksperta PFRON w sprawie np. protez? Ja tego nie robiłam i teraz się zastanawiam czy słusznie. Jeśli w SOW mają być wszystkie dokumenty to może takie opinie też powinny być zeskanowane.
-
- Referent
- Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
- Kontakt:
Re: opinia eksperta w SOW
Dobrze, że przypomniałaś. Oczywiście dodam opinie, ale zupełnie wyleciało mi to z głowy 

- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
ja nie miałem i uważam, że nie są na etapie składania wniosku potrzebne wnioskodawcy, bo i po co? będzie miał skierowanie to i opinie sobie odbierze
-
- Referent
- Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
- Kontakt:
Wydaje mi się, że chodziło o wypełnioną opinię po wizycie u eksperta. Tak to zrozumiałem, dlatego napisałem, że dołączę do wniosku.
-
- Referent
- Zajmuję się: PFRON
- Kontakt:
Dokładnie chodziło o wydaną opinię eksperta PFRON w sprawie np. protezy, jest to dokument, który jest niezbędny do zawarcia umowy więc się zastanawiam czy nie powinien być dołączony w SOW jako może uzupełnienie wniosku.
-
- Referent
- Zajmuję się: AS, DPS, ŚDS
- Kontakt:
Ja nie miałam takiego dokumentu, bo również uważam, że w czasie składania wniosku nie jest potrzebny. Ale czy dobrze, że nie mam to nie wiem
-
- Referent
- Kontakt:
Dołączyłem jako uzupełniony załączniklena8 pisze: 27 sty 2021, 15:51 Dokładnie chodziło o wydaną opinię eksperta PFRON w sprawie np. protezy, jest to dokument, który jest niezbędny do zawarcia umowy więc się zastanawiam czy nie powinien być dołączony w SOW jako może uzupełnienie wniosku.
Oprócz opinia eksperta w SOW - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW przeczytaj również:
problem z systemem SOW - rejestr płatności
Raport 19 - Aktywny samorząd
Rezygnacja Wnioskodawcy AS przed podpisaniem umowy
tablet i skaner z PFRONu - użytkujecie?
dot. rozliczenia dodatku w systemie SOW
Sprawa zamknięta, dofinansowanie wypłacone - co dalej??
Nowe nabory Aktywny 2021
AS 2021 - nabory
Aneks do umowy w SOW
odmowa w C1
zestawienie rozliczenia SOW
wygaszenie umowy w SOW
Turnusy w SOW
Dot. wniosków na turnus rehabilitacyjny oraz wniosków na przedmioty ortopedyczne
Umowa mII - problem
umowa w SOW, przedłużenie terminu