Turnusy w SOW
-
- Referent
- Zajmuję się: PFRON
- Kontakt:
Turnusy w SOW
Od stycznia ma być uruchomiony nowy nabór na turnusy w SOW. Podobno było z tego jakieś szkolenie. Czy ktoś z Was może w nim uczestniczył i orientuje się jak będzie wyglądało procedowanie wniosków na turnusy w SOW? Do końca grudnia mamy wprowadzić załączniki i tu się zastanawiam czy wprowadzać też jako załącznik informacje o wyborze turnusu. Widziałam w SOW że będzie nabór na złożenie informacji o wyborze turnusu ale nie wiem jak to będzie wyglądało. Czy w ogóle będziecie procedować wnioski na TR w SOW? Czy od razu trzeba wprowadzać wzory pism?
-
- Referent
- Zajmuję się: PFRON
- Kontakt:
Re: Turnusy w SOW
Odnośnie informacji o wyborze turnusu to już sobie znalazłam filmik instruktażowy.
-
- Referent
- Zajmuję się: SO, WTZ, BA, Aktywny Samorząd
- Kontakt:
Re: Turnusy w SOW
u nas nie będzie procedowania w SOW.lena8 pisze: 28 gru 2020, 11:16 Od stycznia ma być uruchomiony nowy nabór na turnusy w SOW. Podobno było z tego jakieś szkolenie. Czy ktoś z Was może w nim uczestniczył i orientuje się jak będzie wyglądało procedowanie wniosków na turnusy w SOW? Do końca grudnia mamy wprowadzić załączniki i tu się zastanawiam czy wprowadzać też jako załącznik informacje o wyborze turnusu. Widziałam w SOW że będzie nabór na złożenie informacji o wyborze turnusu ale nie wiem jak to będzie wyglądało. Czy w ogóle będziecie procedować wnioski na TR w SOW? Czy od razu trzeba wprowadzać wzory pism?
Ile osób złoży w SOW? 5% a resztę trzeba będzie wklepać.
Oprócz Turnusy w SOW - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW przeczytaj również:
Sprawa zamknięta, dofinansowanie wypłacone - co dalej??
Nowe nabory Aktywny 2021
AS 2021 - nabory
opinia eksperta w SOW
Aneks do umowy w SOW
odmowa w C1
zestawienie rozliczenia SOW
wygaszenie umowy w SOW
Dot. wniosków na turnus rehabilitacyjny oraz wniosków na przedmioty ortopedyczne
Umowa mII - problem
umowa w SOW, przedłużenie terminu
Termin wygaśnięcia umowy C2
"Ręczne" odpisanie umowy Moduł I
wnioski po terminie w SOW?
umowa, moduł I obszar D
staż a zatrudnienie w Module II