Tomasz masz święta rację, też tak myślęTomasz1981 pisze:nie wiem czy tak będzie dobrze czy nie, ale innego rozwiązania nie widzę, ułożyli durne pytania to będą mieć durne odpowiedzi
Ankiety PFRON
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
Re: Ankiety PFRON
- wolfnash
- Referent
- Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
- Kontakt:
A co ze sportem, kulturą...? Macie orzeczenia uczestników?bo ja raczej nie mam...

- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
nie jestem pewien, ale u nas chyba do rozliczenia dołączają listy uczestników wraz ze stopniem niepełnosprawnościwolfnash pisze:A co ze sportem, kulturą...? Macie orzeczenia uczestników?bo ja raczej nie mam...
Tak tylko z tego co pamiętam to w sporcie proszą o rodzaj niepełnosprawności a nie o stopień.
A jak wam idzie liczenie?? My kończymy.
A jak wam idzie liczenie?? My kończymy.
Ja nie robię! Jestem przed urlopem - staram się zrobić jak najwięcej swoich bieżących spraw, inni pracownicy na urlopach, więc dzielimy się obowiązkami (ja np mam jeszcze obsługę sekretariatu), a tu jeszcze taki bonus. Jak się dopatrzą, to najwyżej jeszcze raz wyślą ankietę.
- wolfnash
- Referent
- Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
- Kontakt:
Najlepiej nie robić. Jeżeli ja bym mogła to olać to olałabym z wielką przyjemnością. Prawda jest taka, że STOS wziął od PFRON kupę kasy za tą robotę a my kolejny dzień klepiemy za darmo...
odpowiedzi do niektórych pytań ankiety, a przy okazji to wydłużają termin do 5 sierpnia https://wygpsdb.pl/ankietapfron
- wolfnash
- Referent
- Kontakt:
WOW Im impressed 

- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
dostaliście zaproszenie na spotkanie:
"Kolejnym elementem naszego badania są wywiady grupowe dotyczące rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych. W związku z powyższym chcielibyśmy zaprosić Państwa jako realizatorów zadań ustawowych z tego zakresu do udziału w naszym spotkaniu. Podczas dyskusji poruszone zostaną zagadnienia związane m.in. z wydatkowaniem środków PFRON, procedurami realizacji zadań ustawowych oraz z pomiarem skuteczności i efektywności realizacji zadań.
Spotkanie odbędzie się w dniu 26 lipca o godzinie 10:00 w Warszawie, ul. Bitwy Warszawskiej 1920r. 7 (środkowe wejście, V piętro) i potrwa około 1,5 -2 godziny.
Uprzejmie prosimy o wzięcie udziału w spotkaniu lub w przypadku braku możliwości osobistego udziału - delegowanie przedstawiciela Państwa instytucji. W celu potwierdzenia Państwa obecności oraz pytań dot. spraw organizacyjnych prosimy o odpowiedź zwrotną do Pani Anny Szczęsnej na adres e-mail: [email protected] z podaniem następujących informacji: data i godzina spotkania, imię i nazwisko osoby reprezentującej, adres mailowy i numer telefonu do kontaktu do dnia 22 lipca br.
Ilość miejsc na spotkaniu jest ograniczona, dlatego decyduje kolejność zgłoszeń. Pracownik firmy WYG PSDB, odpowiedzialny za realizację spotkań skontaktuje się z Państwem w tej sprawie w najbliższych dniach."
jaja sobie robią, czy co?
"Kolejnym elementem naszego badania są wywiady grupowe dotyczące rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych. W związku z powyższym chcielibyśmy zaprosić Państwa jako realizatorów zadań ustawowych z tego zakresu do udziału w naszym spotkaniu. Podczas dyskusji poruszone zostaną zagadnienia związane m.in. z wydatkowaniem środków PFRON, procedurami realizacji zadań ustawowych oraz z pomiarem skuteczności i efektywności realizacji zadań.
Spotkanie odbędzie się w dniu 26 lipca o godzinie 10:00 w Warszawie, ul. Bitwy Warszawskiej 1920r. 7 (środkowe wejście, V piętro) i potrwa około 1,5 -2 godziny.
Uprzejmie prosimy o wzięcie udziału w spotkaniu lub w przypadku braku możliwości osobistego udziału - delegowanie przedstawiciela Państwa instytucji. W celu potwierdzenia Państwa obecności oraz pytań dot. spraw organizacyjnych prosimy o odpowiedź zwrotną do Pani Anny Szczęsnej na adres e-mail: [email protected] z podaniem następujących informacji: data i godzina spotkania, imię i nazwisko osoby reprezentującej, adres mailowy i numer telefonu do kontaktu do dnia 22 lipca br.
Ilość miejsc na spotkaniu jest ograniczona, dlatego decyduje kolejność zgłoszeń. Pracownik firmy WYG PSDB, odpowiedzialny za realizację spotkań skontaktuje się z Państwem w tej sprawie w najbliższych dniach."
jaja sobie robią, czy co?
- wolfnash
- Referent
- Kontakt:

Oprócz Ankiety PFRON - PFRON - zadania powiatów przeczytaj również:
dof. turnusu rehabilitacyjnego dla dziecka umieszczonego w p
LBA
bariery architektoniczne
Zakup samochodu
Sprzęt rehabilitacyjny - kontrole
turnusy rehabilitacyjne
tabelka PFRON - projekty organizacji
glukometr
Sprawozdanie z algorytmowych