AOON - edycja 2024
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
AOON - edycja 2024
Informację na stronę internetowa odnośnie realizacji programu AOON- edycja 2024 mamy dodać po podpisaniu oświadczenia o przyjęciu środków czy po podpisaniu umowy ?
-
- Referent
- Zajmuję się: KADRY/ŚR/FA/AOON
- Kontakt:
Re: AOON - edycja 2024
My daliśmy po podpisaniu oświadczenia o przyjęciu środków, ale wydaje mi się, że nie potrzebnie się rozpędziliśmy i powinniśmy czekać na umowę.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DO, KDR, STYPENDIA,
- Kontakt:
Ja dzwoniłam do Uw i powiedzieli mi żeby poczekać na umowę
-
- Stażysta
- Zajmuję się: OPS
- Kontakt:
czekamy na podpisanie umowy
-
- Referent
- Zajmuję się: KADRY/ŚR/FA/AOON
- Kontakt:
Mam jeszcze jedno pytanie ponieważ koordynuje projekt po raz pierwszy. Czy jak zrezygnowały mi dwie rodziny i nie ma innych chętnych na ich miejsce, więc chce te godziny podzielić na pozostałych uczestników (bo mieszczą się w limicie godz.) to czy muszę o takich zmianach każdorazowo informować UW albo robić korekte wniosku?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚPS
- Kontakt:
Kowalik15 pisze:Mam jeszcze jedno pytanie ponieważ koordynuje projekt po raz pierwszy. Czy jak zrezygnowały mi dwie rodziny i nie ma innych chętnych na ich miejsce, więc chce te godziny podzielić na pozostałych uczestników (bo mieszczą się w limicie godz.) to czy muszę o takich zmianach każdorazowo informować UW albo robić korekte wniosku?
dobre pyt?czy trzeba zgłaszać każdorazowo zmianę?
-
- Praktykant
- Kontakt:
Macie już podpisane te umowy?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: PS/ŚW/ŚR/FA/ itd.
- Kontakt:
cz. V pkt 18 programu stanowi:Kowalik15 pisze: 16 sty 2024, 9:34 Mam jeszcze jedno pytanie ponieważ koordynuje projekt po raz pierwszy. Czy jak zrezygnowały mi dwie rodziny i nie ma innych chętnych na ich miejsce, więc chce te godziny podzielić na pozostałych uczestników (bo mieszczą się w limicie godz.) to czy muszę o takich zmianach każdorazowo informować UW albo robić korekte wniosku?
Gmina/powiat może dokonać zmian w zakresie liczby uczestników i/lub godzin usług asystencji osobistej, zatwierdzonych we wniosku, z zastrzeżeniem części IV ust. 19 pkt 1-4, po uprzednim przesłaniu pisemnej informacji do wojewody.
-
- Praktykant
- Kontakt:
Jeszcze jedno pytanie odnośnie kwot które podajemy na plakacie. Podajemy kwotę łącznie z tymi 2% otrzymanymi na koszty obsługi programu czy kwotę bez tych 2%
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: PS/ŚW/ŚR/FA/ itd.
- Kontakt:
całą kwotę dofinansowaniamagdam225 pisze: 20 lut 2024, 9:37 Jeszcze jedno pytanie odnośnie kwot które podajemy na plakacie. Podajemy kwotę łącznie z tymi 2% otrzymanymi na koszty obsługi programu czy kwotę bez tych 2%
Oprócz AOON - edycja 2024 - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
40 zł po 4.03.2024 r.
Czy wliczamy POMOCY
Zasiłek stały - decyzja
Zasiłek stały w rodzinie
zasiłek stały - parametr
Przypomnienie o oprogramowaniu dla CUS i nie tylko
jak rozliczacie celówkę na opał?
Sprawozdania za 2023 r.
podpisz petycję - wynagrodzenia
4050
zasiłek stały dla studentki