APEL do MPiPS - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 26 lut 2014, 23:37

I to jest prawda,co wszyscy piszą ale co to da przecież tego i tak nie przeczytają. Zaprosić na prywatne szkolenie i wtedy dać czadu. Przygotujcie się jeszcze na dodatkową pracę związaną z cyfryzacją od sierpnia..epup itp no kampanię wyborczą.............
~socjalna

Napisano: 26 lut 2014, 23:39

I to jest prawda,co wszyscy piszą ale co to da przecież tego i tak nie przeczytają. Zaprosić na prywatne szkolenie i wtedy dać czadu. Przygotujcie się jeszcze na dodatkową pracę związaną z cyfryzacją od sierpnia..epup itp no kampanię wyborczą.............
~socjalna

Napisano: 26 lut 2014, 23:45

a może tak nie wyślemy cotygodniowego w/s dożywiania?
~start

Napisano: 26 lut 2014, 23:47

@Marika oceny zasobów jeszcze nie ma w CAS
~start

Napisano: 27 lut 2014, 0:14

Uważam, że pracownicy ministerstwa zupełnie nie liczą się ze zdaniem wykonawców ministerialnych pomysłów, poleceń i zaleceń. Kto uważa podobnie niech wkleja w tym poście tę opinię. Wzór poniżej.

\"Uważam, że pracownicy ministerstwa zupełnie nie liczą się ze zdaniem wykonawców ministerialnych pomysłów, poleceń i zaleceń.\"
~inicjatywa

Napisano: 27 lut 2014, 14:39

Strajk!
~Adam

Napisano: 27 lut 2014, 22:00

ale się nawklejali
~mini ster

Napisano: 27 lut 2014, 22:36

tak się nawklejali.. - jak napracowali...chcę się powiedzieć, O deklaracjach już słyszeliśmy .
Apel Rydzyka ..no już nie przesadzajmy z tymi obciążeniem zadaniami . Naprawdę .
Miałam dzisiaj dwie interwencje z Policją, rozmowy kwalifikacyjne z kandydatami do pracy - cd, Grupa Robocza, terapia godzinna SI z dziećmi, 3 konsultacje psych- ped, dokumentacja NK- plany, diagnozy funkcjonalne i wizyta w przedszkolu 15.15 koniec pracy . Dzień nie jest zmarnowany. Tak, tak... wiem macie o wiele więcej zadań...jakże by inaczej.
Też pracuję w ops i żyję
Teraz film i wino.
Nie narzekajcie tyle.

~emilka

Napisano: 28 lut 2014, 16:31

To my zdecydujemy o formie i charakterze naszej pracy. MY, nie kilku ministerialnych ignorantów z grupka bezmyślnych klakierów!
~Urlopowicz

Napisano: 28 lut 2014, 16:58

oj ..jak bardzo się mylisz....zrobicie to co wam każą.
~emilka

Strona 4 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x