APEL do MPiPS - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 28 lut 2014, 17:24

O Majdanie słyszałas? ;)
~Urlopowicz

Napisano: 28 lut 2014, 17:42

Tak - i jestem pełna podziwu...dla bohaterów;)

ps. podejrzewasz, że macie odwagę?
~emilka

Napisano: 28 lut 2014, 17:52

Nie bój sie. Takich tchorzliwych klakierów jak Ty nie zaprosimy.
~Urlopowicz

Napisano: 28 lut 2014, 17:54

Dobry żart.
Ofiara czasem jest potrzebna ale pamiętajcie o tym:
Art. 128 k.k.
§ 1. Kto, w celu usunięcia przemocą konstytucyjnego organu Rzeczypospolitej Polskiej, podejmuje działalność zmierzającą bezpośrednio do urzeczywistnienia tego celu, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.
§ 2. Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 3. Kto przemocą lub groźbą bezprawną wywiera wpływ na czynności urzędowe konstytucyjnego organu Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
~Adam

Napisano: 28 lut 2014, 18:26

Ty koleś paragrafami nie szarżuj bo sam podpadasz pod kilka swoimi wypowiedziami na forum. No i pamiętaj ze nasza władza oficjalnie poparła niekonstytucyjny zamach stanu na Ukrainie. Trudno jej bedzie wyjaśnić dlaczego tam hołota może wywalić legalnego prezydenta a tu ludzie nie maja prawa POKOJOWO podziękować ministrowi ... To modny ostatnio i uznany przezremiera, prezydenta i parlamentarzystów IMPEACHMENT ;)
~Urlopowicz

Napisano: 28 lut 2014, 18:35

U nas ludzie się nie odważą. Prędzej spier.dolą na zachód.
Tusk jest więc do jesieni 2015 nietykalny.
~Adam

Napisano: 28 lut 2014, 19:10

Urlopowicz- nie rozśmieszaj mnie..biję cię na łeb!-to po pierwsze, a po drugie Ja czekam na zmiany MPiPS- więcccc
ups.... adresatem Zaproszenia być nie mogę. Więc jedno zaproszenie masz wolne...

ps. ale jeśli faktycznie macie zacięcie do walki- to chętnych nie zabraknie...jak mniemam- i zaraz pojawi się setka wpisów.
~emilka

Napisano: 28 lut 2014, 20:14

Emilka - sformułowanie bije ci na łeb\" to profesjonalne, terapeutyczne nazewnictwo czy Twój brak ogłady? Zmiany NAZW nic nie dadzą skoro takie buraki pastewne pozostaną w systemie...
~Urlopowicz

Napisano: 28 lut 2014, 20:24

\"A mowy nie ma !- Za nową nazwą \"tabliczki mają iść zmiany wewnątrz- niech będą wymuszone, narzucone- trudno. Nie ma innego wyjścia - żeby przekierować wasze myślenie - na bardziej Współczesne -jest to niezbędne działanie. Tak myślę.

ps. buraki pastewne zakorzenione w systemie się przesortuje- problemu nie będzie. Coś się zostawi - coś odrzuci..no nie ma wyjścia.
Pomoc Społeczna- aktualny system- i Służba Zdrowia - do zmiany, całkowicie.
~emilka

Napisano: 28 lut 2014, 20:56

A prawodawstwo i sądownictwo działa idealnie. Żadnych zmian nie wymaga prawda? ;)
~Adamobojca

Strona 5 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x