Dobry żart.
Ofiara czasem jest potrzebna ale pamiętajcie o tym:
Art. 128 k.k.
§ 1. Kto, w celu usunięcia przemocą konstytucyjnego organu Rzeczypospolitej Polskiej, podejmuje działalność zmierzającą bezpośrednio do urzeczywistnienia tego celu, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.
§ 2. Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 3. Kto przemocą lub groźbą bezprawną wywiera wpływ na czynności urzędowe konstytucyjnego organu Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Ty koleś paragrafami nie szarżuj bo sam podpadasz pod kilka swoimi wypowiedziami na forum. No i pamiętaj ze nasza władza oficjalnie poparła niekonstytucyjny zamach stanu na Ukrainie. Trudno jej bedzie wyjaśnić dlaczego tam hołota może wywalić legalnego prezydenta a tu ludzie nie maja prawa POKOJOWO podziękować ministrowi ... To modny ostatnio i uznany przezremiera, prezydenta i parlamentarzystów IMPEACHMENT
Urlopowicz- nie rozśmieszaj mnie..biję cię na łeb!-to po pierwsze, a po drugie Ja czekam na zmiany MPiPS- więcccc
ups.... adresatem Zaproszenia być nie mogę. Więc jedno zaproszenie masz wolne...
ps. ale jeśli faktycznie macie zacięcie do walki- to chętnych nie zabraknie...jak mniemam- i zaraz pojawi się setka wpisów.
Emilka - sformułowanie bije ci na łeb\" to profesjonalne, terapeutyczne nazewnictwo czy Twój brak ogłady? Zmiany NAZW nic nie dadzą skoro takie buraki pastewne pozostaną w systemie...
\"A mowy nie ma !- Za nową nazwą \"tabliczki mają iść zmiany wewnątrz- niech będą wymuszone, narzucone- trudno. Nie ma innego wyjścia - żeby przekierować wasze myślenie - na bardziej Współczesne -jest to niezbędne działanie. Tak myślę.
ps. buraki pastewne zakorzenione w systemie się przesortuje- problemu nie będzie. Coś się zostawi - coś odrzuci..no nie ma wyjścia.
Pomoc Społeczna- aktualny system- i Służba Zdrowia - do zmiany, całkowicie.