art.96 - posiłki - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 14 sty 2014, 11:02

proponuję nowy temat. W/g mnie art 96 dotyczy tylko zasiłków celowych i okresowych przyznanych pod warunkiem zwrotu , qydatków na usługi, pomoc rzeczową a nie wszystkich form pomocy
Posiłki jako świadczenie niepieniężne nie są uzależnione od kryterium. Przysługują osobom, które własnym staraniem nie mogą gosobie zapewnić art. 48 i art 17 ust. 1 pkt 3 ipkt 14 Bardzo proszę o dyskusje na ten temat.
~Julka

Napisano: 14 sty 2014, 11:29

dyskusja już się toczy od kilku tygodni. Po co zakładać nowy wątek?
~do julki

Napisano: 14 sty 2014, 11:45

ja jestem ,za 1 nalezy uporzadkować tę wiedze , bo niby się toczy ale na bip -ach pojawiają się uchwały No i niby wiem , że posiłki są swiadczeniem niepieniężnym, że to art. 48 i 17 ust. 1 pkty3 i 14 ale zaczynam nieć wątpliwości czy dobrze myśle. przeciż te uchwały z bipów potwierdzali prawnicy Więc jak to jest ????
~Julka

Napisano: 14 sty 2014, 12:05

Czy na temat dożywiania trzeba aż posiadać wiedzę, a nie wystarczy posiadać wiadomości?
~Ryska

Napisano: 14 sty 2014, 14:19

I znowu zamiast dyskusji, uszczypliwość z Twojej sprony, jak czytam forum to przestaję cokolwiek rozumieć. Proszę o zmianę tematu na co to jest wiedza , a co to są wiadomości. W każdym razie chciałam dobrze> I chodziło mi o wspólne upożadkowanie tematu .
~Julka

Napisano: 14 sty 2014, 16:28

już miłam do ciebie sympatie, ale jak zobaczyłam tego byka ortograf. to już jej nie mam gdzie chodziłaś do szkół?
~ela

Napisano: 14 sty 2014, 22:23

Z natury nie robię błędów. Sama się dziwię, że mogłam coś takiego napisać. Przepraszam, że naraziłam Cię na taki dyskomfort.
~Julka

Napisano: 14 sty 2014, 23:49

Julka tu nie jest łatwo- są już bandy- jak nie wejdziesz w klan
1. wredna- esia i reszta
2. Adamobójca - betta reszta i inne to pozostaniesz anonimowa i odtrącona - a to jeszcze zależy od wyznana, poglądów politycznych i takie tam ..

ps. Jest jeszcze porządkowy szaleniec na Forum - Adam II i jest prohibicja teraz - cenzura- nudy jak ...
wiesz tu są ZASADY - pytanie -odpowiedź- tyle
~socjal best

Napisano: 15 sty 2014, 12:11

Kochane dzieci, o co chodzi? Dyskusja na temat dożywiania i jej ewoluowanie już są w innych wątkach. Są dość obszerne, ale jak zaznajomicie się przynajmniej z dwoma (dożywianie od stycznia i uchwały), to zrozumiecie, że pewne kwestie są tam podsumowane a główny problem dalej nie rozstrzygnięty. A Esia, Wredna czy Betta są pomocne i w miarę możliwości pomagają innym na forum. I są znane właśnie jako Esia, Wredna i Betta. Są więc rozpoznawalne bardziej niż ?. ~`` itd.
~do julki i socjal best

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x