AS info o środkach - Stare tematy

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 19 lis 2013, 10:52

Zaczynam się zastanawiać po co ta cała zabawa. Czytania, sprawdzania, konstruowania. Wiele nowości w programie, wiele zmian. Człowiek się poci nad warunkami, kierunkami aby wszystko było zgodnie z przepisami a na koniec dostaje tyle kasy, ze starcza jedynie na dofinansowanie paru osób.
Masakra i bez sensu :)
~Maja

Napisano: 19 lis 2013, 11:56

smiech na sali... smiech ...tragedia!!!!!!!!!! i ludzie do kogo przyjda????? do nas???? nawet 1/4 zapotrzebowania nie ma po co tych ludzi gonic po lekarzach wnioski kazac wypelniac jak tu sie cuda wy[prawia, tak czlowiek siedzi czyta uiczy sie nowych zasad a tutaj taka kpina!
~pcpr

Napisano: 19 lis 2013, 14:02

u nas podobnie (podkarpackie) - na studenta tyle ile chcieliśmy a na moduł I to szkoda gadać, ledwo na jeden wniosek (wózek elektryczny) wystarczy :] brawo pfron!!! po co ta zabawa w drugie transze na moduł I skoro dają tyle co nic :/
~pcpr

Napisano: 19 lis 2013, 17:25

Czy z woj. kujawsko - pomorskiego ktoś coś wie o środkach przeznaczonych na II transzę?
~zosia

Napisano: 20 lis 2013, 0:36

Oto prawda o PFRON na szczęście mam nadzieję że ich po 1.01 ZLIKWIDUJĄ. NIE PODPUSZCZAM- ALE PROPONUJĘ NIE BĄDŹCIE CICHO PISZCIE PETYCJE PISMA DO WARSZAWKI DO MEDIÓW I GDZIE SIĘ DA \"RUSKI\" MAWIA \"WOT SWOŁOCZ\" przepraszam ruskich
~janek

Napisano: 20 lis 2013, 18:59

Tragedia!! Na inwestycyjne nie dostaliśmy w II transzy ani złotówki, na bieżące - tak, ale bieżące (B2) były uzależnione od dofinansowań na B1. Szlag mnie trafia, bo przerobienie tego programu wiązało się dla mnie z dużym wysiłkiem, nerwami i wiecznym niezadowoleniem pani dyr (oczywiście ja jestem wszystkiemu winna). Teraz jeszcze zaczną się pretensje klientów. I kto musi to wziąć na klatę? MY! Po co w ogóle było zaczynać AS, jak nie było kasy? Po co tyle obszarów, po co każą nam \"reklamować\" ten program? Tysiące pytań, brak odpowiedzi!
~pcpr-A

Napisano: 21 lis 2013, 9:38

2013 rokiem osób niepełnosprawnych!
Brawa dla PFRON-u.......
~Zuzik

Napisano: 21 lis 2013, 9:48

My dostaliśmy na studentów tyle ile potrzebujemy, ale na bieżące...tragedia, może na trzy wnioski wystarczy. Ludzie będą rozczarowani..
~Lena

Napisano: 21 lis 2013, 9:49

pomyłka.. nie na bieżące, ale na inwestycyjne..
~Lena

Napisano: 21 lis 2013, 9:56

i co robicie z taka kasą...obnizacie dof zeby wiecej ludzi dostalo czy wg listy rankingowej normalnie dajecie i wtedy faktycznie wozek proteza i koniec kasy?
~pcpr

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x