AS konsultacja nt. 'dobrych praktyk" - Stare tematy

Strona 2 z 4    [ Posty: 33 ]

Napisano: 31 paź 2014, 9:12

Witam. Jeśli to możliwe to również proszę o przesłanie raportu na maila: [email protected]
gosc

Napisano: 31 paź 2014, 12:45

no właśnie... szkoda, ze to wołanie w próżnie. naprawdę nie wiemy jak to ugryźć. też proszę jaz jeszcze : [email protected]
kat22

Napisano: 02 lis 2014, 18:44

Niestety kilkakrotnie przekonałam się, że nie ma chęci pomocy ze strony niektórych osób. W swej naiwności przesyłałam umowy, wyjaśnienia itp, niestety, jak o coś proszę, to cisza...Nawet od osób, którym coś wysłałam na maila i później bezpośrednio na niego pisałam :(
pcpr

Napisano: 03 lis 2014, 9:16

Ja też naiwna myślałam że ktoś pomoże a jak ktoś prosił to wysyłałam interpretacje i też cisza ludzie weźcie podzielcie się [email protected]
KASIA 11111111

Napisano: 03 lis 2014, 10:13

Szkoda, że ktoś KTO MA NA TO JAKiś POMYSŁ... CHOCIAŻ NIE NAPISAŁ TU PARU KONKRETNYCH ZDAŃ. LICZY SIĘ KAŻDA POMOC. A TEJ W TYM TEMACIE BRAK.
KAT22

Napisano: 04 lis 2014, 10:17

Npiszcie chociaż co pisaliście w tych dobrych praktykach
KASIA111111

Napisano: 04 lis 2014, 10:41

Moim zdaniem Dobre praktyki czyli coś co sobie wypracowaliśmy przez te 2 lata realizacji programu. Tylko czy "dobre praktyki" dla nas będą dobre dla PFRON? Tu jest pytanie. Dlatego każdy boi się cokolwiek ruszać. Każdy wie jak wyglądają kontrolę z PFRON-u. Możemy powiedzieć że z roku na rok uczymy się realizacji programu jesteśmy mądrzejsi o jakąś tam wiedzę. Czy za dobrą praktykę możemy uznać to co mamy w swoich szczegółowych regulaminach dotyczących realizacji AS? Np. wypłata dofinansowania w Obszarze D tylko w formie refundacji po odliczeniu udziału własnego od kwoty faktycznej, dofinansowanie w Obszarze A2 tylko jednego egzaminu, bo gdybyśmy dofinansowali wszystkie egzaminy czekalibyśmy w nieskończoność w niektórych przypadkach (czytaj osób zdających po 10 razy lub więcej) czy to może być dobrą praktyką?
ppcr

Napisano: 04 lis 2014, 12:11

Ja mysle, że jak najbardziej to co piszesz ja napisze że my pisaliśmy beneficjentom żeby przynisoili 3 oferty cenowe i z tych ofert wybieraliśmy najmniejszą w ten sposób więcej osób skorzystało. Podzielcie się tym co napisaliście
Kasia11111111

Napisano: 04 lis 2014, 15:50

Nie ma wzoru raportu nie było wytycznych. Sama opisuję wg. wskazówek z maila PFRON.
basia2

Napisano: 05 lis 2014, 10:29

do nas pismo z Oddziału zostało dziś przesłane raport do 12.11 super ewaluację przeprowadziłam jeszcze wiosną ale z raportem czekałam na jakiekolwiek wytyczne, informacje z PFRON a tu wyszło jak zwykle
ewaaa

Strona 2 z 4    [ Posty: 33 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x