AS-moduł II
AS-moduł II
W jakiej formie zapisaliście, że w danym półroczu postanowiliście wypłacić, np: wszystkim czesne, dodatek 1200 zł i dodatkowa kasa na dojazdy 300 zł. Gdzie to macie? W zasadach wpisałam ogólnie, że podział środków będzie w zależności od posiadanej kasy i ilości wniosków. A teraz nie wiem, gdzie szczegółowo to określić, bo w każdym półroczu może być inaczej.
Re: AS-moduł II
My mamy ogólne zasady do programu i oddzielne do Modułu II na dany semestr i tam mamy dokładnie wpisane kwoty dof. dla studentów, które są ustalane już po zakończeniu przyjmowania wniosków i stosownie do posiadanych środków.
Mam pytanie odnosnie Modułu II: Czy moge przyjac wniosek bez orzeczenia lekarskiego, poniewaz pani ma 15 padziernika komisje czy lepiej w pazdzierniku przyjac i poprostu napisac a przywrocenie terminu z powodu braku orzeczenia.
Chyba dałabym przywrócenie terminu, bo na dzień złożenia wniosku musi spełniać warunki (a nie spełnia).
ale czy wówczas będziecie mieć środki na wypłatę jeśli nie ujmiecie tego wniosku w zapotrzebowaniu?
Racja Majka101! Ja pomyliłam daty. Myślałam, że 15.09 jest komisja, a tu 15.10. Jak Ci zależy bardzo na tej osobie, to w sumie sprawozdanie jest do 15.10, więc można wysłać je na koniec dnia, jak już ta osoba będzie po komisji. 

Oprócz AS-moduł II - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
AS moduł II
Kontrola Aktywny samorząd Moduł II
Promocja - Aktywny samorząd
As Moduł II
Pomóżcie -AS ocena merytoryczna
AS-A1
AS - B1
Moduł I
AS B2
Kontrole "AS" u Beneficjentów
AS B1
AS - przywrócenie terminu
Udzielenie odp. wnioskodawcy AS - w ciągu ilu dni?
Obszar B zadanie 1
AS weksel
AS B1