Promocja - Aktywny samorząd

ewaa

Promocja - Aktywny samorząd

Post autor: ewaa »

tak jak w temacie na co wydajecie środki na promocję z II transzy w ramach programu "Aktywny samorząd" ?
pcpr

Re: Promocja - Aktywny samorząd

Post autor: pcpr »

na zakup papieru do biura :]
gran

Post autor: gran »

My dawaliśmy ogłoszenie do lokalnej prasy i na lokalne strony internetowe
gran

Post autor: gran »

pcpr pisze:na zakup papieru do biura :]
A papier nie idzie z obsługi?
ewaa

ja też myślałam o ogłoszeniu do lokalnej prasy ale w sumie teraz mija się to z celem bo już wniosków nie przyjmujemy, myślałam też o materiałach promocyjnych takich jak długopisy, kalendarze oczywiście z nazwą programu itp. które były by rozdawane studentom podczas podpisywania umów
pcpr

Post autor: pcpr »

gran pisze:
pcpr pisze:na zakup papieru do biura :]
A papier nie idzie z obsługi?
ogólnie obsługa i promocja to wyposażenie biura (czyt. łatanie dziury budżetowej) :)
KROSNO12-

Post autor: KROSNO12- »

My zrobilismy kalendarze ścienne, długopisy z nadrukiem promocyjnym
Basia0411

Post autor: Basia0411 »

My w ramach promocji opłacaliśmy ogłoszenia w prasie lokalnej, zamówiliśmy długopisy z nadrukiem. Ponadto drukowałyśmy własne ogłoszenia, które zostały rozesłane do gmin, ops-ów, szkół z terenu powiatu. Żeby to zrobić w ramach promocji zakwalifikowano zakup kopert, opłaty pocztowe za rozesłane ulotki, papier i tonery kolorowe. Podobno w trakcie kontroli PFRON w ogóle nie sprawdza wydatkowania środków na obsługę, ewaluację i promocję.
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

u nas dajemy na ogłoszenia do gazet, przed każdym naborem wniosków do min. 2 gazet, a to co pozostaje to na materiały biurowe idzie
ewaa

też tak właśnie słyszałam, że na te wydatki kontrola nie zwraca uwagi ale dziękuje za informację dobrze wiedzieć, że myślimy i robimy podobnie co do wydatkowania tych środków w grupie raźniej ;-)
ODPOWIEDZ