AS moduł II - Aktywny Samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 19 maja 2021, 9:19

We wniosku o dofinansowanie do AS M II oraz w umowie jest zapis: "Czy wnioskodawca w ciągu ostatnich 3 lat był stroną umowy dofinansowania ze środków PFRON i rozwiązanej z przyczyn leżących po jego stronie". Jeżeli była taka sytuacja to czy to wpływa na przyznanie dofinansowania. Wnioskodawca obecnie nie posiada żadnych zaległości finansowych (środki zostały zwrócone) ale czy ten zapis ma jakieś konsekwencje dla wnioskodawcy odnośnie przyznania dofinansowania ? Z góry dziękuję za podpowiedź.
Włóczykij
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 30 lis 2020, 15:30
Zajmuję się: Dofinansowania ze środków PFRON

Napisano: 20 maja 2021, 13:51

jeśli nie ma żadnych zaległości to nie powinno być przeszkód. Pytanie czy faktycznie umowa była rozwiązana. wnioskodawca powinien napisać wyjaśnienie do tej sytuacji że miał zaległości ale wszystko zostało uregulowane i to w formie oświadczenia pod odpowiedzialnością karną,
roberto44
Stażysta
Od: 06 mar 2020, 14:38
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA

Napisano: 20 maja 2021, 14:56

wnioskodawca nie ma żadnych zaległości ale jeśli w umowie jest zapis: oświadczam że w ciągu ostatnich 3 lat wnioskodawca był stroną umowy dofinansowania ze środków PFRON i rozwiązanej z przyczyn leżących po jego stronie to czy może podpisać umowę jeśli był stroną umowy rozwiązanej z przyczyn leżących po jego stronie? Do czego odnosi się ten zapis w umowie i jakie niesie za sobą konsekwencje?
Włóczykij
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 30 lis 2020, 15:30
Zajmuję się: Dofinansowania ze środków PFRON

Napisano: 21 maja 2021, 7:52

myślę, że w tej sytuacji należy skontaktować się z oddziałem PFRON i dopytać, ja bynajmniej nie miałem takiej sytuacji
roberto44
Stażysta
Od: 06 mar 2020, 14:38
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x