AS - pomocy - Aktywny Samorząd

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 29 wrz 2016, 10:40

Błagam, pomóżcie. PFRON sprawdza dokumenty naszego pracownika z Obszaru D. My oczywiście oceniliśmy pozytywnie wniosek, a oni twierdzą, że nijak się ma uzasadnienie koleżanki do realizowanych celów. Napisała (używając haseł z celów), ale wg nich za mało odniosła się do siebie. Proszę, podrzućcie kilka zwrotów dla pracownika przy obszarze D. No jak można żądać uzasadnienia od wieloletniego pracownika, że gdyby nie dofinansowanie do przedszkola jej dziecka, to ona nie pracowałaby, nie uczestniczyła w życiu społecznym itd :shock: Błagam, sprawa PILNA! :?
PCPRz

Napisano: 29 wrz 2016, 11:38

Nikt nic nie podpowie? :?
PCPRz

Napisano: 29 wrz 2016, 12:30

dla mnie wystarczyłoby to co napisaliście, ludzie u mnie nic więcej nie piszą, kilka zwrotów z naszych wniosków (cytaty):
- dofinansowanie do opieki przedszkolnej pozwoli na dalsze utrzymanie aktywności zawodowej
- dofinansowanie umożliwi mi podnoszenie kwalifikacji zawodowych poprzez udział w kursach/szkoleniach, które przyczynią się do podwyższenia jakości świadczonej przeze mnie pracy

więc jak widzisz wszystko kręci się w okół jednego
Tomasz1981
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 30 paź 2015, 14:05
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA

Napisano: 29 wrz 2016, 12:50

No właśnie tez tak myślałam i nie mam pojęcia, co innego można jeszcze wpisać...

Nie lubię pani z oddziału ś... :x
PCPRz

Napisano: 29 wrz 2016, 13:30

Powiedz tej pani że ocena uzasadnienia jest twoją oceną subiektywną i w sumie nic jej do tego
Mixi
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 07 wrz 2016, 13:16
Zajmuję się:

Napisano: 30 wrz 2016, 7:50

Mixi pisze:Powiedz tej pani że ocena uzasadnienia jest twoją oceną subiektywną i w sumie nic jej do tego
Powiem, "a Mixi, kazała pani powiedzieć..." :lol:
PCPRz

Napisano: 30 wrz 2016, 7:56

PCPRz pisze:
Mixi pisze:Powiedz tej pani że ocena uzasadnienia jest twoją oceną subiektywną i w sumie nic jej do tego
Powiem, "a Mixi, kazała pani powiedzieć..." :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomasz1981
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 30 paź 2015, 14:05
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA

Napisano: 30 wrz 2016, 14:08

ja proponuję napisać;)
Proszę o przyznania dofinansowanie do przedszkola dla mojego czwartego dziecka Patryka Kowalskiego. Jestem mamą (opis sytuacji), moja niepełnosprawność polega na .... .
Jestem mamą samotnie wychowująca dziecko, potrzeby wielodzietnej rodziny są ogromne i nie mogę sobie pozwolić na utratę pracy.
Dziecko chodzi do przedszkola co umożliwia mi dotrzeć do pracy na godzinę 7.30 i w tym czasie przez osiem godzin wykonywać zadania służbowe. Jak dziecko jest w przedszkolu mogę uczestniczyć w szkoleniach, które podnoszą moje kompetencje zawodowe. Wiem, że w tym czasie Patryczek jest pod dobrą opieką.
W pracy spotykam się ze współpracownikami oraz klientami, petentami itp. co umożliwia mi w pełni włączyć się w życie społeczne.
Wychowując dziecko i pozostając w nim w domu nie będę mogła rozwijać się zawodowo, ani uczestniczyć w życiu społecznym na tym poziomie co teraz.

jak ktoś jest humanistą to z takim opisem sprawy nie powinien mieć problemu;)
cpr1

Napisano: 30 wrz 2016, 14:32

wITAM CZY KTOS MI POMOZE UZYSKAC ODPOWIEDZ NA PYTANE: Zadanie C-2 pomoc w utrzymaniu sprawnosci technicznej wózka inwalidzkiego moze dotyczyc wózka zakupionego za środki własne czy musi byc to wózek zakupiony wczesniej z programu aktywny samorzad ? prosze o pomoc pozdrawiam
Marysia38

Napisano: 30 wrz 2016, 14:37

wózek nie musi być kupiony ze środków pfron ale istotne jest czy wygasła już gwarancja na część która się zepsuła.
cpr1

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x