AS- pytanie techniczne - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 10 maja 2013, 16:03

witam mam pytanie jak rozwiązujecie kwestie wpisywania danych do skoroszystu w Exelu jeśli gdzie łacznie mamy ując wniosku złożone w ramach MODUŁU I i II gdy realizacją tych modułów zajmują się dwie różne jednoski np. PCPR moduł I a wydział starostwa moduł II?
i kolejna kwestia czy można dofinansowawać w ramach MODUŁU I zad. 1 jednocześnie sprzęt kompyterowy i maszyne brajlowską jednemu wnioskodawcy ? prosze o pomoc
~ewa

Napisano: 10 maja 2013, 16:53

Oczywiście, że można dofinansować jednej osobie komputer i urządzenie brajlowskie. Jest to pomoc w zakupie sprzętu elektronicznego lub jego elementów oraz oprogramowania w obszarze B zadanie 1 :) niestety nie wiem nic na temat pierwszego pytania.....
~Sara

Napisano: 05 cze 2013, 19:59

hym ewa ja bym proponowała według zasad instrukcji kancelaryjnej. Moduł I niech prowadzi rejestr PCPR według waszej instrukcji, natomiast starostwo moduł II niech rejestruje według numerów instrukcji kancelaryjnej u siebie. a do oddziału pfron wysłać dwa załączniki w exelu. Chyba że w oddziale pfron zasugerują inaczej.
Lub więcej pracy dla koordynatora, starostwo i pcpr oddzielnie niech uzupełniają wnioski w soich plikach exel a koordynator raz w miesiącu niech wprowadza - kopiuje je do jednego pliku exela i nadaje im numer porządkowy według dnia przyjęcia.
~kocsi

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x