asystent rodziny
asystent rodziny
witam Was wszystkich bardzo serdecznie,
od dwóch tygodni jestem asystentem rodziny
proszę Was wszystkich z pewnością bardziej doświadczonych asystentów rodziny, jaką dokumentację prowadzicie w teczkach osobowych rodzin, ja mam wniosek pracownika socjalnego o przydzielenie asystenta rodzinie, zgodę rodziny, a następnie to tylko karty pracy asystenta rodziny z rodziną (codziennie taką robię), i notatki służbowe, czy coś jeszcze powinno być ???
A podpowiedzcie mi proszę co piszecie w tych notatkach służbowych? tak ogólnie że w dniu...... nastąpiło kolejne spotkanie podczas którego przeprowadzono rozmowę wspierającą na temat problemów wychowawczych z synem.
czy powinno być to bardziej szczegółowo ???
mile widziane wszelkie wskazówki, wzory dokumentacji asystenta rodziny mój email: [email protected]
z góry dziękuję i pozdrawiam
od dwóch tygodni jestem asystentem rodziny
proszę Was wszystkich z pewnością bardziej doświadczonych asystentów rodziny, jaką dokumentację prowadzicie w teczkach osobowych rodzin, ja mam wniosek pracownika socjalnego o przydzielenie asystenta rodzinie, zgodę rodziny, a następnie to tylko karty pracy asystenta rodziny z rodziną (codziennie taką robię), i notatki służbowe, czy coś jeszcze powinno być ???
A podpowiedzcie mi proszę co piszecie w tych notatkach służbowych? tak ogólnie że w dniu...... nastąpiło kolejne spotkanie podczas którego przeprowadzono rozmowę wspierającą na temat problemów wychowawczych z synem.
czy powinno być to bardziej szczegółowo ???
mile widziane wszelkie wskazówki, wzory dokumentacji asystenta rodziny mój email: [email protected]
z góry dziękuję i pozdrawiam
Re: asystent rodziny
ja również proponuję przejrzeć forum, dużo było opisywanych sytuacji.
materiały wysłałam
materiały wysłałam

Czy również mogę prosić o przesłanie materiałów jw. mail:[email protected]
Agii materiały poszły, jeżeli coś jeszcze Ci potrzeba to śmiało pisz maile
pozdrawiam nowych asystentów i powodzenia
służę rada i pomocą w miarę moich skromnych doświadczeń

pozdrawiam nowych asystentów i powodzenia
służę rada i pomocą w miarę moich skromnych doświadczeń
muffinek84 to dla mnie tez swiezynki tez prosze:) [email protected]
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
muffinek84 ja również bym poprosiła o materiały, tak dla porównania z moimi, ponieważ cały czas mam wątpliwości, co do dokumentacji jaką prowadzę... [email protected]
Witam ja też prosiła bym o materiały jak można , [email protected] dziękuje z góry i pozdrawiam
Oprócz asystent rodziny - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
kontrola stanowiska
Plan wizyt - harmonogram
Przekazać czy nie NK?
Bardzo proszę o poradę i pomoc
dzieci nie chodzą do szkoły
numeracja, dokumentacja...
Sfrustrowana
klienta wymusz zakończenie NK
Praca z osobą całkowicie ubezwłasnowolnioną
środowisko zagrożone
Czy dostrzegacie może tu jakieś niejasności?
szkolenia dla zespołów interdyscyplinarnych
zaproszenie ofiary
konflikt
Wasza dokumentacja
niebieska karta, sprawa o pobicie