jakie są wymogi aby awansować na podinspektora?
lata pracy ? czy coś
awans
- magdalenamagda
- Referent
- Zajmuję się: pracownik socjalny
- Kontakt:
-
- Referent
- Zajmuję się: DM/DE/DO/ZP/Archiwum/40+/DW
- Kontakt:
Re: awans
O proszę 
Jeżeli chcesz zostać podinspektorem, to trzeba mieć wykształcenie wyższe i chyba 2 lata stażu pracy, ja np. mimo, że pracuję 1 rok w GOPSie to mam inspektora, bo wliczono mi staż pracy z tytułu pracy na gospodarstwie rolnym u rodziców (tak, jest to możliwe i legalne).
Więcej szczegółów odnośnie awansowania masz w Rozporządzeniu Rady Ministrów z dnia 15 maja 2018 r. w sprawie wynagradzania pracowników samorządowych.
EDIT: coś się pozmieniało w rozporządzeniu, bo np. gdy chciałem mieć inspektora to 5 lat stażu pracy i wyższe.

Jeżeli chcesz zostać podinspektorem, to trzeba mieć wykształcenie wyższe i chyba 2 lata stażu pracy, ja np. mimo, że pracuję 1 rok w GOPSie to mam inspektora, bo wliczono mi staż pracy z tytułu pracy na gospodarstwie rolnym u rodziców (tak, jest to możliwe i legalne).
Więcej szczegółów odnośnie awansowania masz w Rozporządzeniu Rady Ministrów z dnia 15 maja 2018 r. w sprawie wynagradzania pracowników samorządowych.
EDIT: coś się pozmieniało w rozporządzeniu, bo np. gdy chciałem mieć inspektora to 5 lat stażu pracy i wyższe.
Oprócz awans - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
gaz
przeprowadzenie wywiadu środowiskowego w czasie epidemii
wniosek o dodatek mieszkaniowy
podstawa prawna
Jak policzyć wydatki
jak policzyć kwh?
Prośba o pomoc.
proszę o potwierdzenie - Dochód
aneks czynszowy?
oryginał zaświadczenia?
Nowe dopłaty do mieszkań wstecz