Badania do pracy licencjackiej- Dialog Motywujący - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 16 sie 2017, 12:46

Dzień dobry,

zwracam się z gorąca prośbą o pomoc w wypełnieniu ankiety do mojej pracy licencjackiej. Jeżeli ktoś ma chwilkę wolnego czasu to naprawdę będę niezmiernie wdzięczna :)
Praktycznie same pytania zamknięte, tylko dwa są otwarte.

Bardzo mi zależy na szybkim wypełnieniu ankiety, ze względu, że wszystko mam już prawie gotowe, tylko brakuje mi kilku osób.

https://docs.google.com/forms/d/1Cp_4Zb ... #responses
dariachmielewska22
Praktykant
Od: 14 sie 2017, 8:48
Zajmuję się: Studentka pracy socjalnej.

Napisano: 16 sie 2017, 13:04

Przyłączam się do prośby studentki celem wypełnienia tej ankiety. Uprzejmie prosimy.
To bardzo dobrze, że badane są metody pracy socjalnej, dzieki temu będzie Państwo wiedzieli jakie metody są przydatne w Waszej pracy, sprawdzają się, a jakie nie.
Pozostaje mieć nadzieję, że tak wybitni, dobrzy merytorycznie pracownicy socjalni jak heiland, noteev, czy voodoo, znają metodę dialogu i zachęcą pozostałych...
My life as a writer consists of one eighth of talent and seven eighth of discipline.
Strength does not come from physical capacity. It comes from indomitable will.

John Irving & Mahatma Gandhi
Nastka
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 20 lip 2017, 21:14
Zajmuję się: pielęgnuje ogródek

Napisano: 16 sie 2017, 13:31

Szanowna Pani Nastka

Pracownik socjalny a pracownik samorządowy to są dwie odrębne kwestie. Ja jako pracownik samorządowy nie muszę znać (i nie znam) terminologii używanych w pracy socjalnej. Dla mnie ludzie to są petenci a nie klienci i interesują mnie jedynie dokumenty a nie odczucia kogokolwiek. Ustawa o pomocy państwa w wychowywaniu dzieci działa "zero-jedynkowo" - albo ludzie mieszczą się w kryterium dochodowym na podstawie dokumentów albo nie.
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 16 sie 2017, 13:40

Szanowny Panie Administratorze
Jest Pan inteligentny, zna więc metodę w/w bez udziału w szkoleniu. Proszę mi wierzyć, posługiwał się Pan tą metodą bardzo często i w różnych sytuacjach.
My life as a writer consists of one eighth of talent and seven eighth of discipline.

Nastka
Awatar użytkownika
Praktykant

Napisano: 18 sie 2017, 10:15

Proszę o wypełnienie ankiety.
Brakuje mi jeszcze 10 osób :)
dariachmielewska22
Praktykant
Od: 14 sie 2017, 8:48
Zajmuję się: Studentka pracy socjalnej.

Napisano: 18 sie 2017, 12:04

Jeszcze 10 ?
Proszę odczekać chwilę i wrzucić prośbę na @ do kilku (dwa, trzy) losowo wybranych OPS. Niech Pani tam wcześniej zadzwoni, wyślą Pani jeszcze tego samego dnia. Taka moja sugestia.
Zastanawiam się tylko, dlaczego Pani ograniczyła się do pracowników socjalnych jako respondentów? Asystenci rodziny są bardziej zwiazązani z tą metodą. Mało tego, jest ona podstawą ich pracy z rodziną no i AR nie są jeszcze wypaleni zawodowo,a pr. socjalni mają już ten problem. To może być odpowiedzią na to, dlaczego wciąż brakuje Pani ankiet.

Nastka
Awatar użytkownika
Praktykant

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x