Bardzo pilnie blagam o pomoc !!!!! - Ośrodki Wsparcia

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 22 lip 2010, 22:09

Otrzymuje alimenty z Ops w wysokosci 500 zl. Jestem zarejestrowana w UP jako bezrobotna bez prawa do zasilku, ucze sie zaocznie. Pilnie potrzebuje pomocy gotowkowej. Nie pracuje wiec nie moge dostać kredytu, sytuacja w jakiej sie aktulanie znajduje jest fatalna. Jestem na utrzymaniu matki ktora nie wiele zarabia, ma wiele dlugow i nie jest w stanie zapewnic mi godnego startu. W maju br. wzielam kredyt \"na dowod\" by pomoc mamie w splacie zadluzenia mieszkania gdzyz groziła nam eksmisja. Na mojego ojca nie moge liczyc poniwaz nie mam z nim zadnego kontaktu od ponad 13 lat. Aktulanie moja sytuacja wyglada tak ze mam spore dlugi ( ok.2000 zl) i nie mam jak ich splacic, znalazlam prace w miescie oddalonym o 60 km, chce zaczac tam ukladac swoje zycie. Z mama sie nie dogaduje, daje mi ona wyraznie do zrozumienia ze mam sie wyprowadzic z domu. Jaka forme pomocy moge uzyskac z OPS ? Czy zasiłek na ekonomiczne usamodzielnienie mi przysluguje ? Czy istnieje mozliwosc abym dostala \"pozyczke\" gotowkowa z opieki na splate zadluzenia i na usamodzielnienie sie ?Jakie dokumenty musze przedstawic w opiece, do kogo mam sie zglosic ? Bardzo prosze Was o pomoc !
~euphory

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x