Mam 14 lat i spory problem - Ośrodki Wsparcia

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 20 lip 2010, 20:48

Witam pewnie niektórym z państwa wyda się to śmieszne i błahe, ale w tym momencie jest to dla mnie duży problem. Mianowicie mieszkam tylko z mamą, ojciec odszedł od nas kilka lat temu ... żyjemy sobie skromnie, ale przynajmniej bez krzyków:) mama zarabia 1100 zł z czego 700 idzie na mieszkanie i opłaty, ale nierobie z tego tragedii bo już wolę tak jak jest , jedyne czego w tym momencie potrzebuję to aparat na zęby , proszę się nie śmiać a boję się, że to mi skomplikuje życie. Mamy na to nie stać a koszt to 1000 zł, uzbierałam już 120 ...kropla w morzu . Stąd moja prośba może ktoś byłby wstanie dołożyć mi chociaż 10 zł ziarnko do ziarnka...Jestem z trójmiasta wszystkie dane podam na maila , z góry dziękuje za zrozumienie Ania.
~Ania

Napisano: 20 lip 2010, 20:49

Witam pewnie niektórym z państwa wyda się to śmieszne i błahe, ale w tym momencie jest to dla mnie duży problem. Mianowicie mieszkam tylko z mamą, ojciec odszedł od nas kilka lat temu ... żyjemy sobie skromnie, ale przynajmniej bez krzyków:) mama zarabia 1100 zł z czego 700 idzie na mieszkanie i opłaty, ale nierobie z tego tragedii bo już wolę tak jak jest , jedyne czego w tym momencie potrzebuję to aparat na zęby , proszę się nie śmiać a boję się, że to mi skomplikuje życie. Mamy na to nie stać a koszt to 1000 zł, uzbierałam już 120 ...kropla w morzu . Stąd moja prośba może ktoś byłby wstanie dołożyć mi chociaż 10 zł ziarnko do ziarnka...Jestem z trójmiasta wszystkie dane podam na maila , z góry dziękuje za zrozumienie. [email protected]
~Ania

Napisano: 20 lip 2010, 21:08

zbieraj wosnie i porzeczki..na wakacjach zarob na aparat..i tata alimenty niech zaplaci.
~ja

Napisano: 21 lip 2010, 13:16

Aniu!- dla 14 latki to duży problem- ale chyba źle trafiłaś, nie ten adres. Jeśli nie masz pieniędzy zwróć się ośrodków GOPS- może spróbuj z refundacji, porozmawiaj z mamą- radzi pedagog.
~ Kaśka ŚDS

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x