bardzoo problemowy petent
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: bardzoo problemowy petent
Skoro masz tyle pracy, to skup się na niej. To nie chodzi o głaskanie ale o rzetelną odpowiedź bez ironicznego podtekstu i tyle. Życie jest wystarczająco trudne- bądźmy mili dla siebie 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
kawa i ciasto chyba masz zły dzień..
może lepiej nie odpowiadaj skoro Cię tak irytują pytania młodych
może lepiej nie odpowiadaj skoro Cię tak irytują pytania młodych
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Poszaleli 
Ja mam dzisiaj wyjątkowo dobry humor!
Jaki macie problem, liczą się poprawne odpowiedzi czy głaskające wprowadzające w błąd?

Jaki macie problem, liczą się poprawne odpowiedzi czy głaskające wprowadzające w błąd?
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jedno nie wyklucza drugiego. To ja nie chcę wiedzieć jak Ty masz zły humorkawa i ciasto pisze:Poszaleli

-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jak mam zły, to się do nikogo nie odzywammgmg pisze:Jedno nie wyklucza drugiego. To ja nie chcę wiedzieć jak Ty masz zły humorkawa i ciasto pisze:Poszaleli

A tak na serio, w czasach złego humoru wyjątkowo problemowi petenci przynoszą umowy zanim je dostaną. W zębach

W okresach dobrego humoru umowy w zębach, czekoladki w rękach.
Czego Wam też życzę

- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
U mnie nikt w zębach niczego nie przynosi. Traktuję wszystkich tak jakbym ja chciała być traktowana przez innych. Ludzie odpłacają się uśmiechem i życzliwością oraz dobrą współpracą. Wiele razy usłyszałam ,,żeby tak wszyscy urzędnicy traktowali petentów jak pani"
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
mgmg
musisz być strasznie smutną i nudną osobą, jeśli w słowach czytanych nie jesteś w stanie rozpoznać żartu.
musisz być strasznie smutną i nudną osobą, jeśli w słowach czytanych nie jesteś w stanie rozpoznać żartu.
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Potrafię rozpoznać żart od ironii i traktowania z góry. Kiepskie wytłumaczenie znalazłaś sobie na Twoje traktowanie innych. Dla Ciebie to żarty. Tylko czy wszyscy się z tych Twoich żartów śmieją? Czy tylko Ty?
Jak mam zły, to się do nikogo nie odzywamkawa i ciasto pisze:mgmg pisze:Jedno nie wyklucza drugiego. To ja nie chcę wiedzieć jak Ty masz zły humorkawa i ciasto pisze:Poszaleli

A tak na serio, w czasach złego humoru wyjątkowo problemowi petenci przynoszą umowy zanim je dostaną. W zębach

W okresach dobrego humoru umowy w zębach, czekoladki w rękach.
Czego Wam też życzę

Powiedz jeszcze, że kopertę Ci dają pod stół za załatwienie sprawy hehehe. Ciekawe czy sama zrozumiesz żarcik. Przypominasz mi urzędników,z którymi użerała się moja matka. Takie nie miłe baby za biurkiem, które myślą, że są najmądrzejsze na świecie. Mam nadzieję, że się mylę, ale sprawiasz wrażenie inteligentnej osoby ale niemiłej
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nie mnie to oceniać 

Oprócz bardzoo problemowy petent - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Prowizja sołtysów
Odwołanie- termin
świadczenie rehabilitacyjne i renta wypadkowa
Jak robicie?
renta rodzinna uchylelnie od kiedy
wniosek
zmiana sytuacji zyciowej
EMPATIA
skład rodziny
Sprawdzanie w Jednostkach Terenowych
może ktoś wie - KRUS
Proszę o pomoc