becikowe - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 13 lut 2015, 15:53

uznane dziecko. ślubu nie ma. ojciec wyjechał za granicę. matka dziecka nie zna jego obecnego adresu. nie ma zasądzonych alimentów. co z zasiłkiem rodzinnym? czy ojciec musi być podany w składzie rodziny?
b.k.

Napisano: 13 lut 2015, 16:22

oczywiście tytuł zły napisałam:) sorka. ale i tak potrzebuje pomocy, bo nie wiem czy brać ojca pod uwage przy rodzinnym:)
b.k.

Napisano: 13 lut 2015, 16:23

no jak udokumentuje jego dochody to brać, albo niech zasądzi mu alimenty i wtedy nie musi go podawać do składu rodziny
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 13 lut 2015, 16:26

no lwasnie ona nie ma opcji zeby wziela od niego oswiadczenia i cokolwiek.wiec jego dochodu znac nie bedziemy.czyli tak naprawde dopiero jak zasądzą jej alimenty to moze do nas o rodzinne składac ?
b.k.

Napisano: 13 lut 2015, 16:29

tylko i wyłącznie tylko nie wiem jak to jest jak on jest za granica a ona nie wie gdzie przebywa bo nie wiem czy alimenty zaocznie zasądzają
podpowiedz kobiecie żeby poszukałapana na fb przeważnie ci dłużnicy wypisują tam gdzie przebywają
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 13 lut 2015, 16:34

to młoda dziewczyna jest i dosyć aktywna na fb także na bank już go przeglądała. no wlaśnie jak sie dowiadywala gdzies o te alimenty to jej ktos odp ze nie maja gdzie wyslac dokumentów. no ale sprobowac moze chyba..
b.k.

Napisano: 16 lut 2015, 8:39

to będzie wyrok zaoczny będze to trwało bo kuratora ds doręczeń bedą musieli ustanowić
ale niech wystąpi koniecznie
asiak

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x