becikowe a ojciec nieznany - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 03 mar 2009, 22:36

a zaznaczył ty że ojciec tego dziecka jest nieznany?
~Madzia

Napisano: 04 mar 2009, 10:38

tak. pomimo tego, że zaznaczyłęm to i tak program odwołuje się do tego, że ona nie spełni definicji samotnego wychowania. cały czas wskazuje mi,ze były mąż ma zasądzone alimenty na starsze dzieci. oprócz tego, że zaznaczyłem przy tym ostatnim dziecku ojciec nieznany to i w danych dziecka nie podaje żadnego ojca. i dalej nie pomaga.
~damian

Napisano: 04 mar 2009, 10:41

wygląda jakby program amazis nie dzielił mi tej rodziny na te 3 dzieci z alimentami od byłego męża i 1 dziecko z ojcem nieznanym. tak jakby automatycznie dopisywał to dziecko ostatnie do pozostałej trójki. tak wynika z komentarza jaki otrzymuje po rozpatrzeniu w programie.
~damian

Napisano: 04 mar 2009, 12:09

ale przecież to jest tylko jedna rodzina, kobieta ma na 3 dzieci zasądzone alimenty a na jedno nie bo tatuś nieznany, nie pracuję na amazisie więc ci nie pomogę niestety
nowa
Starszy referent
Od: 10 lis 2006, 12:31
Zajmuję się:

Napisano: 04 mar 2009, 14:53

dzwoniłem do producenta programu. narazie nie wiedzą jak ten problem rozwiązać. może będą wiedzieli jutro. niby pierwszy raz otrzymali informację o takim problemie
~damian

Napisano: 22 lut 2012, 14:36

Witam.Moglby ktos mi pomoc?czy to prawda,jezeli podam juz w szpitalu,ze ojciec jest nieznany,to nie dostane becikowego?za niecale dwa miesiace urodze blizniaki.
~sylwia

Napisano: 22 lut 2012, 15:57

Sylwio ktos cię w błąd wprowadził....jednym z warunków kiedy nie dostałabyś becikowego na dzieci będzie fakt, jeżeli na zaświadczeniu lekarskim jakie przedłożysz przy ubieganiu się o becik będzie napisane że byłaś np. od 11 tygodnia pod opieka lekarską ... ten fakt pozbawia cię beciku
~ehhh

Napisano: 22 lut 2012, 16:50

masz taką adnotację w uwagach, bo prawdopodobnie w momencie narodzin babeczka była jeszcze mężatką- przeczytaj dokładnie wyrok rozwodowy, lub postępowanie sądowe było w toku.Ale ja bym przyjęła , że jest samotnie wychowująca. Ja mam program familia- i żadnych problemów, tam \"doczepiasz\" informację o alimentach do dziecka: tak lub nie, przy czym do wyboru przy nie zaznaczasz opcje: ojciec dziecka nieznany jedno z rodziców nie żyje, powództwo odddalone, nie wychowuje samotnie.....
~gps

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x