BIG - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 17 lip 2015, 8:35

jak ktoś ma wykaz tych biur na stronie ministerstwa to niech da linka!
anne

Napisano: 17 lip 2015, 9:53

justa84 pisze:ale wcześniej ktoś na forum podawał już linka do wykazu tych biur z adresami. Do nas np przyszła oferta w czerwcu z InfoMonitor ale z zawarciem umowy.A przecież umów się nie zawiera.
justa84 - powiem ci że chyba każdy dostał umowę od infomonitora, nawet ja pomimo tego że do teraz tzn. do chwili zmiany mieliśmy własnie tylko z nim umowę. Ale to tak jak mówił Mazurkiewicz na szkoleniu , że jeszcze w czerwcu będą te BIG-i wysyłać umowy płatne . Wiesz kto się nie dowie co i jak i że od lipca wszytkie BIG-i będa bezpłatne to podpisze i będzie bólił. Także żadnych umów płatnych nie zawierać , właśnie poczekac na jakąs konkretną informację i wtedy będziemy dzialać . W końcu do końca roku mamy na to czas. Ja jak na razie tylko KBIG otrzymałam dokumenty do rejestracji u nich dłużników. Mam indywidualny kod rejestracji i wszytko co potrzebne - BEZPŁATNIE.
Jedyne to że nie wiem ile jest tych BIG-ów do których mamy wprowadzac te dane. Mazurkiewicz mówił cos o 4 chyba ale nie mogę tego nigdzie znaleść .
Mam nadzieję że pomogłam Asia
asia55555

Napisano: 20 lip 2015, 11:32

czy jesli osrodek mial podpisaną umowe z BIGinformator to teraz musi ponownie sie rejestrowac ?
aan

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x