Błagam o pomoc - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 18 gru 2012, 20:25

Nie wiem od czego zacząć a przede wszystkim jak...
Nigdy nie prosilam nikogo o pomoc bo do tej pory jakoś dawałam sobie radę . Niestety w tej chwili stoję na skraju załamania w kazdym tego słowa znaczeniu. wkrótce mogę stracic razem z rodzina mieszkanie i srodki do życia . Mieszkanie bo komornik straszy licytacją a środki do życia bo niestety nie mając rozdzielności majatkowej z mężem inny komornik zajął mu pensję mimo , ze niespłacone raty były moim długiem . Straciłam pracę i stalam sie niewypłacalna . W żadnym banku nie chcą z nami rozmawiać bo BIK nie jest ciekawy a jedynie kredyt bankowy na długi okres spłaty byłby w stanie uratowac nas . Nie mamy na to zadnych szans . Dostajemy oferty od firm , które działaja na zasadzie lichwy a zawarcie jakiejkolwiek umowy z nimi pogrążyłoby nas doszczętnie bo nikt w naszej sytuacji nie jest w stanie spłacac takich odsetek.
Błagam o pomoc osoby które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc , nie jestem oszustką czy naciagaczką .
Jeśli ktoś zechce zainteresowac sie moją sytuacją to przedłoże wszystkie dokumenty na dowód tego co piszę . Nie chce aby ktokolwiek uwierzył mi na słowo bo zdaje sobie sprawę jakie dzisiaj są czasy ale mimo tego wierzę , że znajdzie się ktoś kto poda rękę i da nadzieję .
Mój mail: [email protected]
~Edyta

Napisano: 19 gru 2012, 9:21

podaj meża o alimenty, przed sadem niech mezu sie zgodzi na niemalą sumke w wraz z zaleglymi, wtedy bedziesz miec prieszenstwo przed bankami i innymi wierzycielami.

poszukaj - niedawno bylo glosno jak jeden cfaniak wydymal ludzi na kamienice za 6 mln zlotych i teoretycznei wywalili za to sedzie w poznaniiu.

Ale tak naprawde jak obie strony sie zgadzaja przed sadem - to sad musi to przyklepac - jakby bardzo nie chcial - to to samo mozesz zrobic u notariusza a potem w sadzie tylko nadac klauzule....

tylko ze przez sad alimenty zalatwisz szybko i za darmo
~dłuznik

Napisano: 19 gru 2012, 9:26

naprawde wspolczuje, narobiliscie sobie niemalego klopotu i to na same swieta
~hala

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x