Wszystkieeeego Najlepszeeeego:) - HYdE PaRK

Strona 1 z 8    [ Posty: 77 ]

Napisano: 21 gru 2012, 13:15

Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 21 gru 2012, 13:22

świetne, umieją się bawić, nie to co my, ponuraki
~Marta

Napisano: 21 gru 2012, 13:22

dzibar dlaczego Ty tak po swojemu nie złożysz życzeń tylko robisz wklejki.
~ola

Napisano: 21 gru 2012, 14:47

no właśnie, niestety nie napiszę gratulacji za życzenia, nie przeczytam wklejki, bo mam w domu TV, i od wczoraj można oglądać na duzym ekranie życzenia z ambasady
~oko

Napisano: 21 gru 2012, 16:33

dziabar jak to dziabar - jedyne co potrafi to buszować po necie i wklejki cudzych materiałów przeklejać - taka jej robota cała - nie dziwota że ops dał sobie z nią spokój
~ja 2

Napisano: 22 gru 2012, 11:24

nie spodziewam się, że od razu zrozumiecie moje intencje ( w Piśmie Świętym jest to jasno napisane:), ale kiedyś - wierzę w to - w gońcu to nastąpi i cieszę się, że oglądacie to co dobre, bez względu na źródło:), jeszcze raz wszystkiego co najlepsze :)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 22 gru 2012, 12:18

no proszę - w pismie św wyraźnie napisano o intencjach dzibar!
oglądam TV i dzibar jakoś to zatwierdziła. cieszę się dzibar, bardzo się cieszę, ale nadal nie rozumiesz co odpisujemy
~oko

Napisano: 22 gru 2012, 12:41

Pismo Święte to mądra księga i nie ja pierwsza chyle przed nią czola ( robili to i robia nadal madrzejsi ode mnie, a to, że ja Je czytam świadczy podobno, że nie jestem taka głupia jak mi sie to przypisuje - ale nie mnie oceniać bo kwestia wiary to bardzo indywidualna sprawa)
Jeszcze się ~~oko przekonasz, że człowiekowi empatycznemu nawet wygrana nie sprawia przyjemności kiedy ktoś inny jest przegrany i mnie nie jest przyjemnie kiedy w swojej niewiedzy wydaje ci się, że jesteś mądrzejszy i bogatszy ode mnie.Twój komentarz jest smutny bo mnie sadzisz po sobie ( ja doskonale wiem o czym piszesz i potrafie czytać ze zrozumieniem, a że kondycja moja nie jest jeszcze najlepsza to nie zmienia faktu, że w mojej ocenie twoja ignorancja przewyższa twój cynizm, który jest przykrywka braku tego czegoś co katolicy określają jako łaska Pańska )
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 22 gru 2012, 13:05

dzibar to ty sadzisz wszystkich po sobie i to jest smutne i żałosne
~oko

Napisano: 22 gru 2012, 13:39

do admina - to forum pomocy społecznej a nie prywatne poletko ~dzibar - tego typu cudze artykuł wklejane od sasa do lasa to już spam

na HP tego typu zaśmiecanie forum pomocy społecznej, która działa bez względu na przekonanie polityczne pracowników socjalnych
~Jan

Strona 1 z 8    [ Posty: 77 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x