Błagam o pomoc finansową - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 26 sie 2011, 0:14

Błagam o pomoc finansową mam 4 dzieci mój mąż jest po 2 nowotworach mam 12tys. u komornika 12.09.2011 przyjdzie komornik nie śpię po nocach żyjemy 1360zl miesięcznie ja nie mogę iść do pracy bo mam 9 miesięczne blizniak może jest ktoś kto nam pomoże dużo przeszłam ale bardzo się kochamy to jest numer konta bankowego SKOK Zdzieszowice 62799999950050040534040001
~Justyna

Napisano: 26 sie 2011, 0:25

Justyno tak nie można , najlepiej niech właśiwy ośrodek pomocy społecznej napisze jakas opinię na ten temat , bo przy całym współczuciu dla Ciebie , nie można tak po prostu ufeć,Zgłośsię do ośrodka pomocy społecznej, do Caritasu , może jakas organizacja zorganizuje zbiórkę pieniędzy żeby wszystko było jasne .
~pracownik socjalny

Napisano: 26 sie 2011, 0:55

Blagam o pomoc mam 5 dzieci,3 dzieci jdzie do szkoly jestem wdowa dzieci nie maja renty po tacje najmlodze blizniaki 2 latka syn z blizniakow jest alergikiem ze skaza bialkowa,ja mam calkowita niezdolnosc do pracy do 2014 roku mam wszystkie dokumenty potwierdzajace fakty zadluzona jestem w kredycje od czerwca br.od kad masz zmarl nie mam z czego placic rat to jest 3 miesiace 1114 zl nieda sie zrobic oplat i wyzyc same pampersy mleko jogurty kubusie a opieka pomaga skromnie twierdza ze nie maja pieniaszkow,pisalam o samotne stwierdzili ze sie nie nalezy pisalam jak maz zmarl decyzja odmowna przedstawilam fakture pracownikowi socjalnemu na kwote 3600 zeby mnie pomogli w pochowku meza powiedzieli ze niema nic takiego z meza strony rodzina pochowa ale dla swoich pijakow jest,czekam na mieszkanie komunalne bo w dotychczasowym nieda sie mieszkac niema okien podlogi zgnite niema stropu do domu sie leje to powiedzieli ze mieszkan niema niema lazienki biezacej wody rozlatujacy wychodek za domem a w tej samej gminie rodzina 7 osobowa dzieci w wiekszosci pelnoletnie mieszkanie duzo lepsze od mojego renta po matce opieka pomaga i stawiaja dom 3 tys.opieka,1000 od koloni T.F.angazuje sie radny na kturego berbes glosowal w budowe domu gmina dowozi materialy pieniadze zbiera ksiadz z jnnej parafi samorzadowcy mam cala gazete tygodnik nadwislanski czy to sprawiedliwe teraz ja prosze ludzi dobrej woli i dobrego serca o pomoc pampersy do 18 kg srodki czystosci hemia paczka zywnosciowa gospodarstwa rolnego nie posiadam od a do z trzeba kupic oplacic moze sa wyrozumiali ludzie z lepsza wyrozumialoscja nisz opieka i pomoga podam numer kata mam internetu 83851700070090093393730001.prosze o pomoc finansowa kazdy grosz jest dla mnie wazny oplaty kredyt dlulgi.dziekuje tym kturzy sa w stanie pomuc.
~Ala

Napisano: 26 sie 2011, 1:33

Nie trzymam strony za ta kobieta ale znam ta rodzine matka na podziw daje sobie rade po smierci meza bez srodkow do zycia miala straszne chwile zalamania ja mieszkam w sasiedniej miejscowosci znam matke i dzieci ala myslala ze dostanie to mieszkanie cieszyla sie ze jak po kontakcje z dziennikarzem byla pewna ze chocjasz lepszy dom od gminy dostanie Ala stwierdzila ze o mieszkaniu moze se pomarzyc przed snem dziewczyna zyje w okropnych warunkach ale opieka widocznie nie rozumie pomuzcje tej kobiecje warto zeby Ala wyszla troche z dolka,ja sama jestem mezatka z 2 malych dzieci mieszkam w domu osobno ale z tesciami nie jest lekko dlatego podziwiam Ale nawet na leki dla siebie niema od smierci meza wiem ze ubolewala i ubolewa nad tym ze masz nagle zmarl mlody czlowiek wiem ze do dzis ma wspomnienia nieraz to placze Ala zajmuje sie domem i dziecjakami jest apstynentka i naprawde dobra matka ja podam meaila do mnie napisze wiecej [email protected] pomuzcje jej tam ma dziewczyna duze braki.Podrawiam wszystkich na forum.Dobranoc.
~Ela

Napisano: 23 lip 2012, 15:35

Ala i Ela to jedna i ta sama osoba , niestety Pani zdradziła się po pisowni, / takie same błędy ortograficzne i no sposób wysławiania się/ Wstyd.....
~folwark zwierzecy

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x