Błagam o pomoc finansową mam 4 dzieci mój mąż jest po 2 nowotworach mam 12tys. u komornika 12.09.2011 przyjdzie komornik nie śpię po nocach żyjemy 1360zl miesięcznie ja nie mogę iść do pracy bo mam 9 miesięczne blizniak może jest ktoś kto nam pomoże dużo przeszłam ale bardzo się kochamy to jest numer konta bankowego SKOK Zdzieszowice 62799999950050040534040001
Justyno tak nie można , najlepiej niech właśiwy ośrodek pomocy społecznej napisze jakas opinię na ten temat , bo przy całym współczuciu dla Ciebie , nie można tak po prostu ufeć,Zgłośsię do ośrodka pomocy społecznej, do Caritasu , może jakas organizacja zorganizuje zbiórkę pieniędzy żeby wszystko było jasne .
Blagam o pomoc mam 5 dzieci,3 dzieci jdzie do szkoly jestem wdowa dzieci nie maja renty po tacje najmlodze blizniaki 2 latka syn z blizniakow jest alergikiem ze skaza bialkowa,ja mam calkowita niezdolnosc do pracy do 2014 roku mam wszystkie dokumenty potwierdzajace fakty zadluzona jestem w kredycje od czerwca br.od kad masz zmarl nie mam z czego placic rat to jest 3 miesiace 1114 zl nieda sie zrobic oplat i wyzyc same pampersy mleko jogurty kubusie a opieka pomaga skromnie twierdza ze nie maja pieniaszkow,pisalam o samotne stwierdzili ze sie nie nalezy pisalam jak maz zmarl decyzja odmowna przedstawilam fakture pracownikowi socjalnemu na kwote 3600 zeby mnie pomogli w pochowku meza powiedzieli ze niema nic takiego z meza strony rodzina pochowa ale dla swoich pijakow jest,czekam na mieszkanie komunalne bo w dotychczasowym nieda sie mieszkac niema okien podlogi zgnite niema stropu do domu sie leje to powiedzieli ze mieszkan niema niema lazienki biezacej wody rozlatujacy wychodek za domem a w tej samej gminie rodzina 7 osobowa dzieci w wiekszosci pelnoletnie mieszkanie duzo lepsze od mojego renta po matce opieka pomaga i stawiaja dom 3 tys.opieka,1000 od koloni T.F.angazuje sie radny na kturego berbes glosowal w budowe domu gmina dowozi materialy pieniadze zbiera ksiadz z jnnej parafi samorzadowcy mam cala gazete tygodnik nadwislanski czy to sprawiedliwe teraz ja prosze ludzi dobrej woli i dobrego serca o pomoc pampersy do 18 kg srodki czystosci hemia paczka zywnosciowa gospodarstwa rolnego nie posiadam od a do z trzeba kupic oplacic moze sa wyrozumiali ludzie z lepsza wyrozumialoscja nisz opieka i pomoga podam numer kata mam internetu 83851700070090093393730001.prosze o pomoc finansowa kazdy grosz jest dla mnie wazny oplaty kredyt dlulgi.dziekuje tym kturzy sa w stanie pomuc.
Nie trzymam strony za ta kobieta ale znam ta rodzine matka na podziw daje sobie rade po smierci meza bez srodkow do zycia miala straszne chwile zalamania ja mieszkam w sasiedniej miejscowosci znam matke i dzieci ala myslala ze dostanie to mieszkanie cieszyla sie ze jak po kontakcje z dziennikarzem byla pewna ze chocjasz lepszy dom od gminy dostanie Ala stwierdzila ze o mieszkaniu moze se pomarzyc przed snem dziewczyna zyje w okropnych warunkach ale opieka widocznie nie rozumie pomuzcje tej kobiecje warto zeby Ala wyszla troche z dolka,ja sama jestem mezatka z 2 malych dzieci mieszkam w domu osobno ale z tesciami nie jest lekko dlatego podziwiam Ale nawet na leki dla siebie niema od smierci meza wiem ze ubolewala i ubolewa nad tym ze masz nagle zmarl mlody czlowiek wiem ze do dzis ma wspomnienia nieraz to placze Ala zajmuje sie domem i dziecjakami jest apstynentka i naprawde dobra matka ja podam meaila do mnie napisze wiecej [email protected] pomuzcje jej tam ma dziewczyna duze braki.Podrawiam wszystkich na forum.Dobranoc.