Błędne drugie imię na Karcie- Szybkie zamówienie - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 29 maja 2019, 7:23

Jak zamówić szybko kolejną kartę, jeśli na pierwszej jest błąd w drugim imieniu: jest Marcin, a winno być Marian. Wszystkie pozostałe dane się zgadzają. Pan wyjeżdża na kilka tygodni do sanatorium i chciałby z niej korzystać. Doradziłam mu żeby póki co jej nie anulować bo nie mam pewności kiedy będzie dostawa, tym bardziej że wczoraj przyszły nowe Karty. Czy ktoś doradzi jak to obejść? Pan nie składał o elektroniczną więc nic innego mi nie przychodzi do głowy jak tylko poczekać. Czy myślicie, że mogą być problemy podczas korzystania ze zniżek? :|
kdr.04
Stażysta
Od: 27 lip 2018, 7:31
Zajmuję się: kdr

Napisano: 29 maja 2019, 8:15

Generalnie powinnaś od razu anulować tą kartę i zamówić kolejną. Niestety nie wydaje mi się, aby ta karta zdążyła dość w ciągu trzech tygodni. Jeżeli chodzi o korzystanie z niej, mogą być problemy jak ktoś zechce sprawdzić kartkę z dowodem, a coraz częściej to się zdarza..
NowaFA2018
Referent
Od: 14 cze 2018, 16:51
Zajmuję się: FA

Napisano: 29 maja 2019, 8:35

NowaFA2018 pisze:Generalnie powinnaś od razu anulować tą kartę i zamówić kolejną. Niestety nie wydaje mi się, aby ta karta zdążyła dość w ciągu trzech tygodni. Jeżeli chodzi o korzystanie z niej, mogą być problemy jak ktoś zechce sprawdzić kartkę z dowodem, a coraz częściej to się zdarza..

Może i coraz częściej się zdarza jak piszesz, natomiast nazwisko, imię pierwsze i PESEL wystarczajaco identyfikują osobę, jak będzie nalegał, to zawsze można po pobycie w sanatorium wymienić ;)
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 29 maja 2019, 8:49

Oj przepraszam, to chodziło o drugie imię, nie doczytałam. ;D
A więc zmieniam podejście do sprawy, nie ma się co stresować, Pan przyjdzie wymienić jak wróci. ;)
NowaFA2018
Referent
Od: 14 cze 2018, 16:51
Zajmuję się: FA

Napisano: 29 maja 2019, 9:31

Dziękuję za odpowiedzi. Tak też doradziłam, myślę że tak będzie najlepiej. Jak Pan wróci z sanatorium to anuluję i zamówię ponownie ;)
kdr.04
Stażysta
Od: 27 lip 2018, 7:31
Zajmuję się: kdr

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x