Wprowadzenie jedneg nr telefonu i adresu mail, dla dwóch kar - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 23 maja 2019, 8:44

Mam pytanie, konkretnie mam wniosek o wydanie dwóch kart elektronicznych dla rodziców, którzy mieli na utrzymaniu co najmniej 3 dzieci. We wniosku jest podany tylko jeden nr telefonu i jeden adres mailowy, co dalej się dzieje, czy z tych kart później będzie mógł korzystać tylko właściciel wskazanego nr i tylko on będzie mógł je wyświetlać? Co z drugim rodzicem? Wiem,że tutaj dla Was to jest banał i być może się kompromituje tym pytaniem, ale jestem w temacie świeża, a im dłużej się tym zajmuję tym bardziej wydaje mi się to wszystko po prostu nielogiczne:( Mam nadzieję, że przynajmniej ktoś zrozumie sens pytania, bo wiem, że napisane jest dość chaotycznie, ponieważ nie wiem jak to obrać w słowa.
Ira
Stażysta
Od: 10 kwie 2019, 11:01
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i Karty Dużej Rodziny

Napisano: 23 maja 2019, 9:13

Numer telefonu i email dla dowolnej liczby osób może być taki sam. Karta elektroniczna to aplikacja do której loginem jest numer karty, a hasłem wiadomość wysłana przed SMS. Jeżeli dla dwójki osób poda się ten sam numer to po prostu SMSa aktywacyjnego z hasłem dostaną na ten sam telefon.
SOFTIQ
http://www.softiq.pl
Herka
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 02 sty 2018, 17:03
Zajmuję się: KDR

Napisano: 23 maja 2019, 9:26

Dzięki Bogu, za to, że jesteście:) Dziękuję ślicznie za odpowiedź.
Ira
Stażysta
Od: 10 kwie 2019, 11:01
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i Karty Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x