A KWOTA DODATKU WŁAŚCIWA?robercik13 pisze: ↑14 maja 2024, 12:05Pomocy!!! Wydałem decyzję z błędnym uzasadnieniem (moje niedopatrzenie, błąd w systemie) i co teraz??? Wszczynam postępowanie czy prostuję postanowieniem???
Taaak. Z wyliczeń też nie wychodzi DM:-) pisze: ↑14 maja 2024, 13:00A KWOTA DODATKU WŁAŚCIWA?robercik13 pisze: ↑14 maja 2024, 12:05Pomocy!!! Wydałem decyzję z błędnym uzasadnieniem (moje niedopatrzenie, błąd w systemie) i co teraz??? Wszczynam postępowanie czy prostuję postanowieniem???![]()
a uzasadnienie aż tak błędne? Czy np całkiem inne dane wpisane tam ...np z poprzedniego wnioskurobercik13 pisze: ↑14 maja 2024, 14:00Taaak. Z wyliczeń też nie wychodzi DM:-) pisze: ↑14 maja 2024, 13:00A KWOTA DODATKU WŁAŚCIWA?robercik13 pisze: ↑14 maja 2024, 12:05Pomocy!!! Wydałem decyzję z błędnym uzasadnieniem (moje niedopatrzenie, błąd w systemie) i co teraz??? Wszczynam postępowanie czy prostuję postanowieniem???![]()
odradzam stanowczoalbo...wezwać...zadzwonić do wnioskodawcy by oddał decyzjęjesłi dopiero co wydana...choć jeśli odmowna to nie wiem czy zechce ....pomóc
no dokładnie nie te czasytak tak ...wiem...nie te czasy....teraz lepiej uważać...mój błąd