boje się
Re: boje się
A ja się boję Drakuli! Proszę socjalnych o interwencje bo on przylatuje nocą i wysysa mnie z sił witalnych. No i krytykuje moją koszulę nocną - a to wszak wg ustawy też PRZEMOC!

A przez przypadek to 11 latka może trafić na torrenty a nie na forum OPS...
Nawet jeśli byłby to najbardziej oczywisty dowcip i nie pisał tego dziecko należy potraktować odpowiedź poważnie. Może to czytać ktoś kto skorzysta. Takie sprawy można zgłosić pedagogowi szkolnemu, psychologowi, policji , prokuraturze, pracownikowi socjalnemu, zadzwonić na niebielska linię nr powyżej,
A na tego Drakulę też się znajdzie jakaś instytucja i procedura? Słyszałem że Gdański MOPS ma nocne dyżury łowców wampirów... 
IMHO oczywista prowokacja zasługuje na oczywistą zlewkę...

IMHO oczywista prowokacja zasługuje na oczywistą zlewkę...
\"Sam\", a ty w jaką postać się wcielasz w Drakulę czy Wampira??? bo zachowujesz się jakby ponosiła cię fantazja dziecięcej wyobraźni.
Ja uważam, że Ania jest ofiarą przemocy i mam nadzieję, że ktoś jej pomógł. Jest to dziewczynka bardzo dzielna, że odważyła się napisać.
Nie można kpić z kogoś, bo nie ma się pewności czy ktoś oszukuje czy nie. Ania zgłosiła tu na forum przemoc, szczególnie seksualną, a to jest poważna sprawa.
Zastanów się \"Sam\" nad oszczerstwami jakie kierujesz tu na forum
Ja uważam, że Ania jest ofiarą przemocy i mam nadzieję, że ktoś jej pomógł. Jest to dziewczynka bardzo dzielna, że odważyła się napisać.
Nie można kpić z kogoś, bo nie ma się pewności czy ktoś oszukuje czy nie. Ania zgłosiła tu na forum przemoc, szczególnie seksualną, a to jest poważna sprawa.
Zastanów się \"Sam\" nad oszczerstwami jakie kierujesz tu na forum
Popieram wypowiedź kjh
Ania to naprawdę odważne dziecko, żeby tylko jej ktoś pomógł
Ania to naprawdę odważne dziecko, żeby tylko jej ktoś pomógł
Oprócz boje się - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
jak sie liczy w sprawozdaniu KPPPR ?
niebieska karta
jak robicie
Składka KRUs
Pierwsze posiedzenie
3 miesiące minęły od pierwszego posiedz.ZI-i co???
Wynagrodzenie zespołów interdyscyplinarnych
co robicie
porozumienie w sprawie schronienia
dokumentacja
Zespoły społecznie
Rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Społecznej z 3 czerwca 2011 r. w sprawie nadzoru i kontroli nad realizacja zadań z zakr
Niebieska karta
W jaki sposób zamykacie niebieską kartę?
zespół interdyscyplinarny
pomocy, pomocy !!!