Witam,
deklaracja śmieciowa jest na "0". Wzywacie do złożenia wyjaśnień? Jeśli tak, to mógłbym poprosić o wzór?
WEZWANIE
Hej, sam brak deklaracji śmieciowej to trochę mało. Zestaw to z inf. o ilości osób zameldowanych (wniosek o udos.danych jednostkowych z rejestru mieszkańców do USC druk: EL/WUDJ/1), napisz do: dostawcy wody czy posiada umowę na siebie, do zarządcy czy: posiada umowę na siebie, ile ma zgłoszonych osób zamieszkujących, wszelkich zgłoszeń dot. adresu do korespondencji, daty zamieszkania pod adresem na podstawie posiadanych inf./zgłoszeń/złożonego oświadczeniaMarek1992 pisze: ↑11 wrz 2024, 7:33Dzięki,
mam pewną wątpliwość. Brak deklaracji śmieciowej, w mojej opinii, nie jest brakiem formalnym. Co za tym idzie, należy wzywać w trybie art. 50 § 1 kpa.
Idąc dalej, sankcją za niewyjaśnienie sprawy będzie wydanie decyzji odmawiającej przyznania bonu energetycznego.
jak nie ma podatku to nie ma, nie musi byćizabela2023 pisze: ↑16 wrz 2024, 14:30Witam
Mam problem z kilkoma wnioskami jak weryfikuje dochód to wychodzą składki ale podatki wychodzą zerowe albo wcale to mam wezwać o dostarczenie deklaracji podatkowej pit 11