Brak faktur
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
Brak faktur
Dzień dobry,
pani miała przyznane stypendium na okres od stycznia do czerwca. Poinformowała, że na pewno nie doniesie faktur. Kiery wysłać zawiadomienie o wygaszeniu decyzji: w lipcu czy po 31 sierpnia kiedy kończy się rok szkolny?
pani miała przyznane stypendium na okres od stycznia do czerwca. Poinformowała, że na pewno nie doniesie faktur. Kiery wysłać zawiadomienie o wygaszeniu decyzji: w lipcu czy po 31 sierpnia kiedy kończy się rok szkolny?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: FIN
- Kontakt:
Re: Brak faktur
A jak ktoś nie doniesie faktury na kwotę 20 czy 30 zł to też zawiadomienie o wygaśnięciu decyzji wysyłacie?
-
- Referent
- Zajmuję się: zr/fa/cp/dm/stypendia
- Kontakt:
gdzieś kiedyś czytałam, że tę brakującą do rozliczenia kwotę trzeba wygasić.. ale u mnie jak zdarzają się takie przypadki to cisnę osobę, żeby dokupiła na szybko chociażby jakiś długopis itp. i doniosła rachunekJessie pisze: 13 cze 2025, 9:44 A jak ktoś nie doniesie faktury na kwotę 20 czy 30 zł to też zawiadomienie o wygaśnięciu decyzji wysyłacie?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS, ST
- Kontakt:
Ja staram się cisnąć, by jednak dostarczyli faktury.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: FIN
- Kontakt:
Mogłabym prosić o przesłanie takiego zawiadomienia na maila: [email protected].
Pytanie z innej beczki:
Mam osobę która do tej pory nie przyniosła mi oświadczenia o zmianie decyzji. Czas dałam do 15.05, minął grubo miesiąc. Co robicie z takimi osobami, którym się nie spieszy podejść. Wszyscy byli w terminie aby ta jedna osoba nie.
Pytanie z innej beczki:
Mam osobę która do tej pory nie przyniosła mi oświadczenia o zmianie decyzji. Czas dałam do 15.05, minął grubo miesiąc. Co robicie z takimi osobami, którym się nie spieszy podejść. Wszyscy byli w terminie aby ta jedna osoba nie.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: DM, DE, ST, Dodatki grzewcze...
- Kontakt:
Jak miałem kiedyś szkolenie z Mazurkiewiczem to mówił, że jeżeli się nie rozliczą z pełnej kwoty to decyzję należy wygasić chyba, że napiszemy w pouczeniu ,,Kwota nierozliczonego stypendium wygasa" to wtedy mówił, że nie trzeba wygaszać decyzji.
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW,FA,DS,KDR,CP
- Kontakt:
Robię dokładnie tak samo i już nic wtedy do strony nie wysyłamGOPS_1234 pisze: Jak miałem kiedyś szkolenie z Mazurkiewiczem to mówił, że jeżeli się nie rozliczą z pełnej kwoty to decyzję należy wygasić chyba, że napiszemy w pouczeniu ,,Kwota nierozliczonego stypendium wygasa" to wtedy mówił, że nie trzeba wygaszać decyzji.
-
- Referent
- Zajmuję się: zr/fa/cp/dm/stypendia
- Kontakt:
jeżeli ktoś nie doniósł oświadczenia o wyrażeniu zgody na zmianę decyzji to dla ciebie temat zamknięty- stypendium rozliczone do grudnia, od stycznia nie ma oświadczenia, nie ma decyzjiJessie pisze: 17 cze 2025, 10:20 Mogłabym prosić o przesłanie takiego zawiadomienia na maila: [email protected].
Pytanie z innej beczki:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS, ST
- Kontakt:
Jessie pisze: Mogłabym prosić o przesłanie takiego zawiadomienia na maila: [email protected].
Pytanie z innej beczki:
Nic nie robisz, nie wyraziła zgody, skoro nie przyniosła oświadczenia. Temat zamknięty.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: św
- Kontakt:
Moim zdaniem po 31 sierpnia czyli po zakończeniu okresu stypendialnego.evelinaa94 pisze: 12 cze 2025, 15:02 Dzień dobry,
Oprócz Brak faktur - Stypendia przeczytaj również:
Uprzejmie proszę o pomoc
Stypendia rozliczenia faktur PILNE POMOCY !!!
Zapotrzebowanie IX-XII
Zasiłek szkolny.
rozliczenie dotacji
Wydruk niefiskalny - mozna przyjąć?
PILNE wzór decyzji stypendium
zakup laptopa w październiku 2024 czy można rozliczyć na okres I-VI.2025
zawiłe przeliczenie dochodów
regulamin a upoważnienie Kierownika GOPS
Wysokość stypendium
tworzenie/ aktualizacja regulaminów pomocy materialnej o charakterze socjalnym
Ktoś zobaczy czy bęczie ok.
Wypłata stypendium.