Dzień dobry wiem, że podobny temat był już wielokrotnie wałkowany ale mam wnioskodawcę, który nie posiada instalacji co i gazu oraz nie dostarczył mi faktury za energię ponieważ otrzymuje faktury w formie elektronicznej i z uwagi na awarie systemu nie może mi jej dostarczyć gdy nie otrzymał jeszcze na e maila.
Czy zeruje jej kwotę za 1 kWh ? Ostatnią fakturę papierową ma za okres od XII 2018 R do I 2019 R.
brak faktury za energię
-
- Stażysta
- Zajmuję się: pracownik socjalny
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Re: brak faktury za energię
my przyjmowaliśmy ostatnią jaką ma....
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
spotkałem się kiedyś z taką decyzją SKO w sprawie tych faktur za energię elektryczną, był tam przypadek gdzie organ odmówił dodatku mieszkaniowego z uwagi na, to że wnioskodawca nie dostarczył faktury za prąd , o ironio SKO kazało na nowo rozpatrzyć sprawę, twierdzili, że nie jest to dokument "obligujący" ba nawet wskazali, że to organ ma ustalić na podstawie danych które posiada, jaka jest stawka za kWh, nawet jeżeli ktoś 10 lat temu tam mieszkał i miał prądkikir pisze: 04 lut 2020, 14:12 Dzień dobry wiem, że podobny temat był już wielokrotnie wałkowany ale mam wnioskodawcę, który nie posiada instalacji co i gazu oraz nie dostarczył mi faktury za energię ponieważ otrzymuje faktury w formie elektronicznej i z uwagi na awarie systemu nie może mi jej dostarczyć gdy nie otrzymał jeszcze na e maila.
Czy zeruje jej kwotę za 1 kWh ? Ostatnią fakturę papierową ma za okres od XII 2018 R do I 2019 R.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: pracownik socjalny
- Kontakt:
Dziękuję serdecznie za pomoc
Oprócz brak faktury za energię - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
sprawa w SKO a mam nowy wniosek
WYLICZENIA
Wzór decyzji odmownej z powodu przekroczenia powierzchni
Czy to jest dochód z gospodarstwa rolnego?
Czy przyznawać dodatek?
Stawka bazowa czynszu
umowa użyczenia
proszę o pomoc w wyliczeniu dodatku mieszkaniowego
syn na odwyku czy potrzebuje ośw.?
Składki płacone na KRUS co liczyć?
Co liczymy z tej decyzji zus jako dochód?
proszę o pomoc w wyliczeniu dodatku mieszkaniowego!
Dom jednorodzinny
przekroczenie powierzchni użytkowej
jak obliczyć 1 kWh
tytuł prawny do lokalu