Brak pól do uzupełnienia - podrodzaj wn, obywat, szkoła

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
Jola123

Brak pól do uzupełnienia - podrodzaj wn, obywat, szkoła

Post autor: Jola123 »

Może podobny temat już był ale nie mogę trafić na niego.
Przy wprowadzaniu wniosku o przyznanie KDR uzupełniam poszczególne kolumny dla wszystkich osób. Zapisuje i zatwierdzam wniosek.
Pokazuje się informacja że nieuzupełnione pole: podrodzaj wniosku, obywatelstwo, rodzaj szkoły i jeszcze kilka. Wcześniej tych pól nie było, pojawiły się po zatwierdzeniu. Po ich uzupełnieniu wszystko gra i mogę przejść dalej ale dlaczego nie ma ich od razu przy wprowadzaniu wniosku????
jakijaka

Re: Brak pól do uzupełnienia - podrodzaj wn, obywat, szkoła

Post autor: jakijaka »

no właśnie właśnie....
kingss

Post autor: kingss »

no nie ma, nie ma... tak samo jak mogę się zalogować dopiero za trzecim razem (cały czas wpisując poprawnie login i hasło) ale to taki szczegół 8-)
Marta_16

Post autor: Marta_16 »

jola 123 mam tak samo
mkaz
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: mkaz »

zadałam to pytanie na help-desku i dostałam odpowiedź :
"Dlatego, że w przypadku wniosków elektronicznych składanych za pośrednictwem portalu Empatia nie ma tych dodatkowych pól, a przyjęto założenie, że obsługa wniosku jest taka sama niezależnie od sposobu złożenia wniosku.
Jest planowana modyfikacja w aplikacji, aby dla obsługi papierowej wprowadzić wszystkie pola podczas rejestracji wniosku."
aaaaaaaa

Post autor: aaaaaaaa »

mkaz pisze:zadałam to pytanie na help-desku i dostałam odpowiedź :
"Dlatego, że w przypadku wniosków elektronicznych składanych za pośrednictwem portalu Empatia nie ma tych dodatkowych pól, a przyjęto założenie, że obsługa wniosku jest taka sama niezależnie od sposobu złożenia wniosku.
Jest planowana modyfikacja w aplikacji, aby dla obsługi papierowej wprowadzić wszystkie pola podczas rejestracji wniosku."
genialnie, trochę późno myślą o tym żeby wszystkie pola były dostępne podczas rejestracji wniosku
ODPOWIEDZ