Może podobny temat już był ale nie mogę trafić na niego.
Przy wprowadzaniu wniosku o przyznanie KDR uzupełniam poszczególne kolumny dla wszystkich osób. Zapisuje i zatwierdzam wniosek.
Pokazuje się informacja że nieuzupełnione pole: podrodzaj wniosku, obywatelstwo, rodzaj szkoły i jeszcze kilka. Wcześniej tych pól nie było, pojawiły się po zatwierdzeniu. Po ich uzupełnieniu wszystko gra i mogę przejść dalej ale dlaczego nie ma ich od razu przy wprowadzaniu wniosku????
Brak pól do uzupełnienia - podrodzaj wn, obywat, szkoła
Re: Brak pól do uzupełnienia - podrodzaj wn, obywat, szkoła
no nie ma, nie ma... tak samo jak mogę się zalogować dopiero za trzecim razem (cały czas wpisując poprawnie login i hasło) ale to taki szczegół 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zadałam to pytanie na help-desku i dostałam odpowiedź :
"Dlatego, że w przypadku wniosków elektronicznych składanych za pośrednictwem portalu Empatia nie ma tych dodatkowych pól, a przyjęto założenie, że obsługa wniosku jest taka sama niezależnie od sposobu złożenia wniosku.
Jest planowana modyfikacja w aplikacji, aby dla obsługi papierowej wprowadzić wszystkie pola podczas rejestracji wniosku."
"Dlatego, że w przypadku wniosków elektronicznych składanych za pośrednictwem portalu Empatia nie ma tych dodatkowych pól, a przyjęto założenie, że obsługa wniosku jest taka sama niezależnie od sposobu złożenia wniosku.
Jest planowana modyfikacja w aplikacji, aby dla obsługi papierowej wprowadzić wszystkie pola podczas rejestracji wniosku."
genialnie, trochę późno myślą o tym żeby wszystkie pola były dostępne podczas rejestracji wnioskumkaz pisze:zadałam to pytanie na help-desku i dostałam odpowiedź :
Oprócz Brak pól do uzupełnienia - podrodzaj wn, obywat, szkoła - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Pomyłka w systemie
pomóżcie
Wydane karty - zakończenie sprawy
Koszty obsługi - księgowość
MRAP
numer teczk/symbol
problem z logowaniem
rodzic/małżonek
potwierdzenie odbioru kart
SPR
chodzi o giodo
500+