Brawo P. Danuto - HYdE PaRK

Strona 2 z 4    [ Posty: 36 ]

Napisano: 13 mar 2012, 17:23

betotnowy szkoda mi Ciebie. I to naprawdę nie jest smutek sztuczny, wyrachowany, tylko życzliwy. Jeśli dalej będziesz w ten sposób traktował kobietę, to nie wróżę Ci (choć żadna ze mnie wróżka) dobrych relacji z kobietami. W jaki sposób wyrażasz szacunek do kobiet. A może Ty faktycznie masz beton zamiast mózgu i kamień zamiast serca. Nie raczej nie. Po prostu zagubiony jesteś. Kiedyś ktoś dałmi dobrą radę, jak nie być zagubionym - najlepiej się odnaleźć. (może ci taka rada pomoże, a może zwyczajnie jest Ci wszystko jedno).
tak czy inaczej życzę Ci wszystkiego dobrego.
~Łukasz

Napisano: 13 mar 2012, 17:24

Daj spokój betonowy, już od dawna wiemy jaki poziom reprezentujesz sobą. Nie ma potrzeby byś dalej pogrążał się. Niżej już nie upadniesz.
~ela

Napisano: 13 mar 2012, 17:27

Polecam lekturę z dziedziny egzorcyzmów a zrozumiecie reakcję betonowego.
~socius

Napisano: 13 mar 2012, 17:39

Nie lubicie seksu oralnego?
~betonowy

Napisano: 13 mar 2012, 17:41

Ludzie mają różne upodobania. Jesteście mało tolerancyjni i nie akceptujecie innych światopoglądów niż Wasz. Dużo ludzi uprawia seks oralny.
~betonowy

Napisano: 13 mar 2012, 17:47

nie wiem betonowy czy reagować jeszcze na Ciebie. Z jednej strony sumienie nakazuje mi wejść z Tobą w relację, a z drugiej Twoja specyficzna kultura, a wprost - brak kultury, w przedstawianiu relacji seksualnych (w których wynika, wg mnie, poniżenie kobiety - i nie mam tu na myśli samej rzeczywistości seksu oralnego) skutecznie mnie zniechęca. Jak się zastanowię to może zareaguję.

A tymczasem wszystkiego dobrego. Muszę pomóc żonie przy obiedzie.
~Łukasz

Napisano: 13 mar 2012, 17:49

Nigdy Ci nie proponowała? Może Ty pierwszy zaproponuj, bo kobiecie trudniej przełamać bariery tradycji.
~betonowy

Napisano: 13 mar 2012, 17:57

jeśli kobieta lubi, to jakie poniżenie?
~p

Napisano: 14 mar 2012, 0:18

Czy Cejrowski powiedział coś innego niż Danuta W.?:

\"Wojciech Cejrowski o zbrodni nazywanej zabiegiem

Skoro mowa o radykalizmie, w wywiadzie z Cejrowskim nie mogło zabraknąć przypomnienia dobrze znanego stanowiska w najbardziej newralgicznych kwestiach m.in. aborcji:
- Ja po staremu mówię, że aborcja to zbrodnia z premedytacją, a nie \"zabieg\". Zbrodnia, w której uczestniczy matka. Wszyscy uczestnicy tej zbrodni to dzieciobójcy. Za zabójstwo z premedytacją powinni być ukarani ciężkim więzieniem. Kiedyś nazwanie aborcji zbrodnią to była definicja, dzisiaj to jest „radykalna ocena”. A aborcja jest przecież wciąż taka sama. Co się więc zmieniło? Świat zdziczał - tłumaczy podróżnik.\"

Warto więc zapytać dlaczego portal WP nie urządza podobnej nagonki na Danutę W.? Czyżby nie otrzymali takiego polecenia?
~yulka

Napisano: 14 mar 2012, 9:48

otóż to yulka
~Łukasz

Strona 2 z 4    [ Posty: 36 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x