Brawo P. Danuto

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~betonowy

Re: Brawo P. Danuto

Post autor: ~betonowy »

A czy seks oralny to też aborcja?
~yulka

Post autor: ~yulka »

Kolejny dzień WP znęca się nad Cejrowskim a o Danucie W. cisza. Swoją drogą Cejrowski ma bezpłatną reklamę.
~yulka

Post autor: ~yulka »

A jednak, te środowiska, czegoś takiego nie przebaczą nawet żonie wielkiego L. Wałęsy. Dopóki D. Wałęsa nie zabierała głosu publicznie lub przynajmniej mówiła to czego od niej oczekiwano, gotowi byliby wynieść ją na ołtarze. Tylko odważyła się powiedzieć to co myśli naprawdę, natychmiast zaczęli i na nią \"warczeć\". Na razie jest to zdziwienie i próba pokazania jej miejsca w szeregu. Bardzo ciekawa jestem, życząc P. Wałęsowej, aby pozostała przy swoim zadaniu, dalszych konsekwencji. Mogłoby być interesująco. Już komentarze internautów o wiadomej prowienencji są dosadne. Jeden z nich napisał \"nie robi się we własne gniazdo\". Czytam to tak: dzięki nam masz to co masz więc siedź cicho.

https://politykier.pl/kat,1025795,wid,14 ... omosc.html
~kazik

Post autor: ~kazik »

Wystarczyłoby żeby jeszcze Lechu zaczął wygłaszać takie opinie a ci, którzy dotychczas wmawiają nam jego wielkość, zaraz znajdą dowody, że to jednak \"mały wielki człowiek\" :)))))
~socjal

Post autor: ~socjal »

Towarzystwo wzajemnej adoracji...
~betonowy

Post autor: ~betonowy »

A ja wraz nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie - Czy lodzik to też aborcja?
~iga

Post autor: ~iga »

A co głupiemu po rozumie?
~beata

Post autor: ~beata »

to jest jakieś nieporozumioenie. To kobieta, lub razem z ojcem dziecka decydują. nikt dla przyjemności czy satysfakcji nie zbaija swoje dziecko w mniemaniu \" niespotykanie radykalnych osób\", to jakieś nieporozumienie. Są różne sytuacje życiowe i tragedie. czy zrozumie ten człowiek w dobrobycie, osoby, biedniejsze finansowo, a nie uczuciowo. Panią Danusię trzeba brać za wzór w czasach KOMUNIZMU. Jej oprÓcz braku męża było wspaniale. wIĘC O CO JEJ CHODZI O SŁAWĘ.WSTYDZ SIĘ JAKO kobieta.
Każdy ma prawo decydowania o swoim losie. Dziecko chciane zawsze można urodzić, jak się jest zdrowym.
~irena

Post autor: ~irena »

Owszewm beata, zgadzam się, że każdy ma prawo deycdować o swoim losie - o swoim losie. Jak kobieta nie chce być biedna to niech sobie strzeli w łeb - sobie. Dziecko niech zostawi przy życiu, żeby kiedyś mogło zdecydować samo, czy chce żyć czy nie.

Niektóre kobiety są ogromnie głupie. Dają sobie wmówić, że polepszenie jakości ich życia zależy do tego, czy zamordują swoje dziecko. Jakoś żadna nie zapyta: dlaczego mam zabijać swoje dziecko by nie być biedną, nie lepiej byłoby aby stworzono mi takie warunki bym nadal mogła mieć czyste sumienie i w dostatku wychowywać tyle dzieci ile chcę? Niech te środowiska, które wmawiają nam kobietą, że mamy prawo zabijać nienarodzone dzieci, włożą całą swoją energię w walkę o miejsca pracy, o godne zarobki.

Pani Daunta, jak mało kto, albo raczej jak większość kobiet w PRL-u, ktore miały kilkoro dzieci, doskonale wie co to jest bieda. Nie sądzę też aby, ta prosta kobieta w taki sposób zabiegała o rozgłos. Książkę już wydała i rogłos uzyskała. Raczej na kanwie rozgłosu została z niej zrobiona celebrytka, która zrobiła przykrą niespodziankę swoim promotorm. Zamiast poprawności politycznej pokazała zdrowe podjeście do życia. Pewnie teraz żałują, że \"stworzyli potwora\" a ja cieszę się.
~Łukasz

Post autor: ~Łukasz »

beata, masz racje o swoim, a kobieta która decyduje się na zabójstwo dziecka decyduje już nie o swoim, a o dziecka losie.
ODPOWIEDZ