bubel - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 31 gru 2014, 10:06

quicksoft srqs i faqs? Niemalże z dnia na dzień zostaliśmy bez oprogramowania? co z tym dalej zrobić? Czy jakiś usługodawca podejmie się przeniesienia bazy danych i współpracy? coś ktoś wie?
~~~~

Napisano: 31 gru 2014, 10:12

jak zapłacisz to pewnie każdy.
Tylko jestem ciekawy czy zdążą przed sprawozdaniem. Już ci wpółczuję
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 31 gru 2014, 10:45

No niestety my też zostaliśmy bez programu. Niestety inne firmy nie bardzo chcą i mogą przenieść dane, co najwyżej dane osobowe. tragedia
Gopsik14

Napisano: 31 gru 2014, 11:03

sprawozdanie chyba i tak trzeba będzie zrobić na starym programie (właściciel wspaniałomyślnie pozwala nam na nim pracować). Tylko bardziej martwi mnie przeniesienie danych ponieważ nie wyobrażam sobie fizycznie jak przenieść zadłużenia dłużników alimentacyjnych odsetki itp. ręcznie. może komuś udało się już coś ustalić?
~~~~

Napisano: 31 gru 2014, 11:25

Top team danych nie przeniesie, tylko dane osobowe. Na info z sygnity jeszcze czekamy
ania86212

Napisano: 31 gru 2014, 11:34

spróbuj jeszcze z Infor Skoczów.
Tylko ostrzegam, oni dużo mówią a czasami niewiele robią. Są tani w porównaniu z Sygnity, ale jakość często idzie w parze z ceną. Zwłaszcza jeżeli chodzi o Nemezis
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 31 gru 2014, 11:51

ja już dzwoniłam do infor i powiedzieli że może im się coś udać ale na pewno potrwa to co najmniej kwartał. A jednak czas nas goni bo quicksoft nie ma homologacji. i co teraz z fantem zrobić? Jakby ktoś miał jakieś info co do usługodawców serdecznie proszę aby podzielił się na forum ;)
nasturcja

Napisano: 05 sty 2015, 9:09

Czy ktoś wie coś nowego w temacie?
~~~~

Napisano: 05 sty 2015, 10:53

mieliśmy podobny problem . ZETO Katowice przeniosło bazy danych ze starego programu
Gość

Napisano: 05 sty 2015, 11:02

Zadzwoń do firmy RADIX z Gdańska. Jestem z nimi od 11 lat i bardzo sobie chwalę. Kontakt do nich znajdziesz na ich stronie internetowej. Pozdrawiam
Jono

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x