budżet efs
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
budżet efs
kiedy wprowadzacie plan wydatków efs do budżetu ośrodka
po podpisaniu umowy czy przed
po podpisaniu umowy czy przed
ania
Re: budżet efs
robiąc budżet na 2013 wprowadziłam sobie niektóre paragrafy z efs. Po zatwierdzeniu projektu i podpisaniu umowy zrobię porządek na paragrafach.
ja też mam już w budżecie jak będzie podpisana umowy wtedy uporządkuję paragrafy,
czy płacicie \"13\" pracownikowi zatrudnionemu z projektu, mam to w kosztach projektu ale nie mam pieniędzy czy mogę kwotę 13 przelać na konto projektu i i z tego konta wypłacić 13
czy płacicie \"13\" pracownikowi zatrudnionemu z projektu, mam to w kosztach projektu ale nie mam pieniędzy czy mogę kwotę 13 przelać na konto projektu i i z tego konta wypłacić 13
Przenieś z innego, a po zatwierdzeniu wniosku o dofinansowanie przeniesiesz a powrotem a w efs zrobisz § 4047, 4049
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dziekuje za odpowiedzi
cos się w tym roku skarbniczce przywidziało że trzeba przed podpisaniem umowy mieć wprowadzony projekt do planu
ja zawsze planuję w 85219 większy srodki na 13 a później po refundacji przerzucam na 4010
cos się w tym roku skarbniczce przywidziało że trzeba przed podpisaniem umowy mieć wprowadzony projekt do planu
ja zawsze planuję w 85219 większy srodki na 13 a później po refundacji przerzucam na 4010
ania
u nas pan na efs był wprowadzony w uchwale wraz z planem na bierząca działalność ośrodka czyli w grudniu 2013r
Oprócz budżet efs - Księgowość przeczytaj również:
Zespoły interdyscyplinarne
Rb 27 ZZ - zmiany
fp
nienależnie pobrane
naliczenie wypłat świadczeniobiorcom
Smierć pracownika
zajecia komornicze
niezwrócona dotacja
podstawa chorobowego
fundusz alimentacyjny i zaliczka
Odpis na ZFŚS jakie konto kosztów?