budżet efs

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

budżet efs

Post autor: ~ania »

kiedy wprowadzacie plan wydatków efs do budżetu ośrodka
po podpisaniu umowy czy przed
ania
~OlaII

Re: budżet efs

Post autor: ~OlaII »

robiąc budżet na 2013 wprowadziłam sobie niektóre paragrafy z efs. Po zatwierdzeniu projektu i podpisaniu umowy zrobię porządek na paragrafach.
~gops

Post autor: ~gops »

ja też mam już w budżecie jak będzie podpisana umowy wtedy uporządkuję paragrafy,
czy płacicie \"13\" pracownikowi zatrudnionemu z projektu, mam to w kosztach projektu ale nie mam pieniędzy czy mogę kwotę 13 przelać na konto projektu i i z tego konta wypłacić 13
~Anka

Post autor: ~Anka »

możesz wypłacić z własnych a w momencie otrzymania środków zrefundować
~gops

tylko że z własnych nie mam takiego planu z 7 i 9
~OlaII

płacę z 4040 a później refunduję i przeksięgowuję.
~gops

W 4040 NIE MAM AZ TAKIEGO PLANU
~OlaII

Przenieś z innego, a po zatwierdzeniu wniosku o dofinansowanie przeniesiesz a powrotem a w efs zrobisz § 4047, 4049
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~ania »

dziekuje za odpowiedzi
cos się w tym roku skarbniczce przywidziało że trzeba przed podpisaniem umowy mieć wprowadzony projekt do planu

ja zawsze planuję w 85219 większy srodki na 13 a później po refundacji przerzucam na 4010
ania
~as

Post autor: ~as »

u nas pan na efs był wprowadzony w uchwale wraz z planem na bierząca działalność ośrodka czyli w grudniu 2013r
ODPOWIEDZ