Buty Lisicy - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 18 sie 2016, 14:48

Lisica kłamliwa i bezczelna jest dokładnie tak samo jak jej mężulek:

"Dziennikarka pojawiła się tam ze swoim przyjacielem Łukaszem Jemiołem. Zaskoczeni? Nie bardzo... W końcu to właśnie projektant jest jej partnerem w programie "Azja Express". Tego dnia Hanna Lis włożyła na siebie cielistą sukienkę i dobrała do niej wyjątkowe buty - to marka Aquazzura

Koszt butów? Cena robi wrażenie, bo trzeba za nie zapłacić ok. 2500 złotych! Waszym zdaniem te buty warte są swojej ceny? Zdecydowanie odstaje ona od ostatniej deklaracji Hanny Lis, która wróciła odmieniona przez wyjazd do Azji! Zadeklarowała wówczas np., że kupiła espadryle za 60 zł.​"
sorento

Napisano: 18 sie 2016, 16:23

Co za dużo to nie zdrowo; to, że się kogoś nie lubi to nie powód aby go nękać.
Jest wiele osób niedowartościowanych, które dają się naciągać różnym "artystom" i "modnym markom" - w końcu artyści też muszą z czegoś żyć. A poza tym nieraz można kupić w ciucholandzie za dużo niższą cenę. Dla osob, które dbają o wygląd tak jak to jet w środowisku dziennikarzy, elit itp. to pewnie jakiś wyraz normy.
Wystarczy przypomnieć Kwaśniewską czy Tusk itp z elit. To są osoby dla których wygląd stanowi jakiś wyraz tożsamości czy przynależności do grupy uprzywilejowanej
Rozumiem ją bo sama kiedyś kupiłam torebkę za 500,-
Na drugi dzień chciałam sprzedać, później się z tym pogodziłam, przez kilka lat miałam naprawdę wspaniałą rzecz z której byłam dumna, że jako pracownik socjaalny nie jestem znowu taka biedna ( ale pamiętam też, że kilka osób ze środowiska komentowało oj wybór, a i jeden klient zwrócił mi uwagę, że żyję ponad stan.

Za każdy błąd w życiu płaci się cenę - mam nadzieję, że ona zrozumie to tak jak ja zrozumiałam - życzę jej spójności, a tobie empatii i wyrozumiałości dla bliżniego ( jak to miało miejsce w przypadku w/w)
"Nie jednemu psu na imię Burek, BIEDA TO RZECZ WZGLĘDNA TAK JAK OBNIŻENIE JAKOŚCI ŻYCIA
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 19 sie 2016, 15:34

Gdyby Lisowa nie dała powodu do kpienia z jej "biedy", to nikt by jej nie wyśmiewał. Nikt nikomu nie odbiera prawa do ubierania się w dowolny sposób. Niemniej jednak pier...nie, że zostało się bez środków do życia z chorą matką i dziećmi w butach za 60 zł, gdy w tym czasie baluje się w Grecji i nosi buty za 2500 jest nękaniem i naigrywaniem się z ludzi, którzy liczą każdą złotówkę by im wystarczyło do pierwszego. Często zastanawiają się co wybrać ubranie czy leki?
Tu nie chodzi o to w co Lisowa ubiera się, tylko co mówi! A łże w żywe oczy, jak ruski sołdat, którego potomkiem jest jej obecny mąż Tomasz Lisienko.
parszywek

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x