CEEB - na dzień wydania info?

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
mattana
Stażysta
Zajmuję się: SW DS ST SR FA DM
Kontakt:

CEEB - na dzień wydania info?

Post autor: mattana »

Wnioski ze stycznia. Na jaki dzień potwierdzacie CEEB - złożenia wniosku czy wydania informacji?
shannon
Stażysta
Zajmuję się: świadczenie wychowawcze, świadczenia rodzinne
Kontakt:

Re: CEEB - na dzień wydania info?

Post autor: shannon »

Też mam ten dylemat, człowiek złożył mi wniosek zaznaczając, że pali węglem, a składając go powiedział, że mieszka w mieszkaniu komunalnym, więc zapewne jest zgłoszony do ceebu, bo zarządca to robi. A tu się okazało, że zarządca złożył wniosek do ceebu dwa dni potem. Zasadniczo nie muszę tego wiedzieć, bo jak teraz wchodzę do tego ceebu, to mieszkanie jest zgłoszone z węglem i nie wiem co zrobić, dociekać czy nie dociekać... prawie każdy składał jednocześnie deklarację do ceeb i wniosek o dodatek osłonowy, żadna z tych deklaracji nie była naniesiona tego samego dnia przez gminę z oczywistych względów i teraz nie wiem czy mam mimo dostępu do ceeb występować jeszcze z wnioskami o udostępnienie danych osobowych dla każdego kiedy złożył wniosek o wpis? :/
Lady90
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR/ŚW/FA

Post autor: Lady90 »

po szkoleniu.. stan faktyczny na dzień wydania informacji
xxx75
Stażysta
Zajmuję się: ŚW, ŚR, Fa, DS
Kontakt:

Post autor: xxx75 »

Lady90 pisze:po szkoleniu.. stan faktyczny na dzień wydania informacji
mogę wiedziec z kim było szkolenie?
beatab
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: beatab »

Lady90 pisze: 16 lut 2022, 10:13 po szkoleniu.. stan faktyczny na dzień wydania informacji
tzn. jeżeli wniosek składany był 18 stycznia a zgłoszony jest do CEEB 20 stycznia ... to nanoszę podwyższony dodatek czy nie? bo jak składał wniosek o osłonowy to jeszcze nie złożył do CEEB, dopiero dwa dni później.
ODPOWIEDZ