cena 1 kwh w taryfie G 11
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚR, FA, DM,
- Kontakt:
cena 1 kwh w taryfie G 11
kobieta złożyła mi wniosek o dm w kwietniu br. ale nie dostarczyła faktury za energię ponieważ spaliła. Ja nie mogę jej bez tej faktury obliczyć ryczałtu. Kobieta wysłała pismo do enei o przesłanie ostatniej faktury, co teraz zrobić czy wysłać wezwanie do kobity o dostarczenie faktury w terminie 7 dni ? czy wogóle ktoś z was dzwonił do enei o podanie ceny energii za 1 kwh w taryfie G 11 ? ( czy gdzieś na stronie internetowej mogę tę cenę znaleźć ? czy to jest wg zamieszkania osoby czy w całej Polsce w Enei jest równa cena. Ktoś coś w tym temacie ?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
Re: cena 1 kwh w taryfie G 11
Stawki za 1 kWh (G 11)są różne zależy od województwa.Ja w takim przypadku dzwonię do Taurona z prośbą o podanie tej stawki ogólnej w moim województwie i mi podają a w oświadczeniu Pani /n pisze że zgubił f-re i prosi o przyjęcie stawki ogólnie obowiązującej.Miałam też takie przypadki że miałam fakturę ale nie byłam w stanie wyliczyć 1 kWh bo takie dziwne były dane to wtedy podawałam nr płatnika potwierdzałam adres i dane osobowe i udzielano mi informacji ile wynosi 1 kWh u tej osoby.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Oprócz cena 1 kwh w taryfie G 11 - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Co brać do dochodu?
brak tytułu prawnego- decyzja odmowna
program CHEOPS
Obliczenie dodatku mieszkaniowego - sprawdzenie
Informacja o dochodach
INFORMACJA O DODATKACH
Wstrzymanie wypłat dodatku mieszkaniowego, a dopłata do czynszu
umowa najmu od maja a wydatki
Wyliczenie 1 kWh Pilna prośba