Chcę państwa świeckiego!!!
Re: Chcę państwa świeckiego!!!
nie potrafisz nic porządnie odróżnić, to ty obrażasz innych wmawiając im własne zło
pora spać zdzicha, będzie mniej wiatru
pora spać zdzicha, będzie mniej wiatru
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Komu ty wmawiasz swoje lęki? Ja suflerów nie potrzebuję, a tym bardziej niańki:)
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~~ja też przyjmuje z pokorą wszystko co mi daje bo ON wie co dla mnie najlepsze:)
Dzidka
dzibar ty sama nie wiesz co dla ciebie najlepsze a on ma wiedzieć?
Świecki Parlament Europejski uznał aborcję za ludobójstwo:
\"Parlament Europejski zajął się zagadnieniem eksterminacji kobiet we wczesnym etapie ich życia. Na posiedzeniu plenarnym 8 października br. europosłowie przyjęli rezolucję w sprawie ludobójstwa ze względu na płeć (2012/2273 (INI)).
Sprawozdanie potępia aborcję, gdy jest ona oparta na prenatalnej selekcji płci i przypomina, że ludobójstwo ze względu na płeć jest zbrodnią i pogwałceniem praw człowieka. Parlament Europejski wzywa również rządy państw, aby podjęły działania mające na celu fundamentalną zmianę opinii społecznej w celu zahamowania krzywdzących zachowań i stosowania przemocy wobec kobiet. ...\"
\"Parlament Europejski zajął się zagadnieniem eksterminacji kobiet we wczesnym etapie ich życia. Na posiedzeniu plenarnym 8 października br. europosłowie przyjęli rezolucję w sprawie ludobójstwa ze względu na płeć (2012/2273 (INI)).
Sprawozdanie potępia aborcję, gdy jest ona oparta na prenatalnej selekcji płci i przypomina, że ludobójstwo ze względu na płeć jest zbrodnią i pogwałceniem praw człowieka. Parlament Europejski wzywa również rządy państw, aby podjęły działania mające na celu fundamentalną zmianę opinii społecznej w celu zahamowania krzywdzących zachowań i stosowania przemocy wobec kobiet. ...\"
Oprócz Chcę państwa świeckiego!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
zasiłek stały a kara pozbawienia wolności
jak sądzicie, czy oni (ci \"przywódcy\") sami wiedzą, o czym mówią i za co się biorą?
Związki partnerskie
Jak być katolikiem?
Akcja \"znicz\"
Znacie zespół Fiddler\'s Green?
Kościół a muzyka
To ma być świeckie państwo!
Tym gorzej dla rzeczywistości ...
Ludzie to mają problemy:P
Czczciele desek
oferty pracy
A jednak można
ot sprawiedliwość