Chcę państwa świeckiego!!!

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~tomek

Re: Chcę państwa świeckiego!!!

Post autor: ~tomek »

Biedny adaś, został zdradzony przez swoich z UE :))))))))))))
~tak jest

Post autor: ~tak jest »

\"Parlament Europejski zajął się zagadnieniem eksterminacji kobiet we wczesnym etapie ich życia. Na posiedzeniu plenarnym 8 października br. europosłowie przyjęli rezolucję w sprawie ludobójstwa ze względu na płeć (2012/2273 (INI)).

Sprawozdanie potępia aborcję, gdy jest ona oparta na prenatalnej selekcji płci i przypomina, że ludobójstwo ze względu na płeć jest zbrodnią i pogwałceniem praw człowieka. Parlament Europejski wzywa również rządy państw, aby podjęły działania mające na celu fundamentalną zmianę opinii społecznej w celu zahamowania krzywdzących zachowań i stosowania przemocy wobec kobiet. ...\"
~Adam

Post autor: ~Adam »

Poczytajcie to wszystko dokładnie. Skoro katolicka Polska dopuszcza aborcję w trzech przypadkach to PE tym bardziej nie ma nic przeciwko;)
Europa się laicyzuje.
~głos

Post autor: ~głos »

Europa się laicyzuje... niektórzy Europejczycy natomiast krety.nieją.
~Adam

Post autor: ~Adam »

Lepszy kretyk laik niż oszołom baran.
Ares30

Post autor: Ares30 »

PiS chyba mi nie da państwa świeckiego.
wirgiliusz

Post autor: wirgiliusz »

Europa mordowała pierwszych chrześcijan, paliła na stosach "czarownice", mordowała arystokrację, stworzyła faszyzm (Niemcy, Włochy, Francja, Hiszpania, Austria, Węgry). Czy naprawdę mamy we wszystkim naśladować Europę?

Rozpasani, zepsuci, zdegenerowani tzw. niewierzący od początku historii chrześcijaństwa mordowali proroków, którzy wytykali im ich grzechy: rozpustę, mordy, korupcję, złodziejstwo, lichwę, wyzysk. Dzisiaj zamiast zabijania fizycznego, zabija się się wypominających grzechy śmiercią społeczną. Należy wszak pamiętać, że najbardziej w Polsce o świeckie państwo upominają się spadkobiercy morderców ks. Popiełuszki i wielu innych.

Pytam się, co jest złego w moralności w życiu publicznym, że lewactwo tak się przed nim broni. Chcecie kraść, oszukiwać, mordować, deprawować bezkarnie? Chcecie aby społeczeństwo dało wam na to przyzwolenie?

Proszę nie mylić upominania przez osoby duchowne polityków za ich podłość z państwem wyznaniowym. Nasze państwo jest świeckie i takie pozostanie. Natomiast prawem i obowiązkiem duchownych jest piętnowanie zła. Nie dajcie się zwieść chorym lewakom, którzy programowo nienawidzą ludzi wierzących, uważając nas za gorszych z powodu naszej wiary.
gfgdf

Post autor: gfgdf »

Ares - chcesz państwa świeckiego, ale jednocześnie chcesz islamskich emigrantów. Skończy się tym, że będziesz miał szariat. Nie sądzę, żebyś to zrozumiał.

A tak na zupełnym marginesie. Jesteś pewnie zwolennikiem demokracji. Jak większość będzie chciała państwa religijnego (obojętnie jakiej preferencji) to się obrazisz na demokrację, czy uznasz wolę większości? A może wtedy będziesz zwolennikiem zamordyzmu?
abel

Post autor: abel »

Naprawdę uważacie, że to czego oczekuje KK od swoich wiernych jest opresją? To poczytajcie to:

"Szwedzkie państwowe radio Sveriges Radio oskarżyło szwedzkie apteki o rasizm, ponieważ sprzedają zbyt jasne plastry - pisze gazeta Fria Tider.

Falę krytyki pod adresem „rasistowskich" szwedzkich plastrów zainicjowała przedstawicielka lewicy Paula Dahlberg, którą kiedyś zaadoptowała z Kolumbii rodzina Szwedów. Na swoim blogu nazwała takie plastry „codziennym rasizmem" — podaje Fria Tider.

Paula Dahlberg, zabierając głos na antenie Sveriges Radio poskarżyła się, że ciągle szuka przezroczystych plastrów, ponieważ nie ma w sklepach kolorowych, pasujących do jej skóry.

Eva Fernvall, szefowa biura ds. kontaktów z mediami szwedzkiej sieci aptek państwowych Apoteket, musiała na antenie Sveriges Radio przepraszać za to, że kierownictwo sieci nie kupiło plastrów, które zadowoliłyby „nowych Szwedów".

Jest nam trochę wstyd, że nie pomyśleliśmy o tym sami — powiedziała i obiecała, że Apoteket postara się szybko znaleźć dostawcę ciemnych plastrów.

Według informacji Fria Tider, Paula Dahlberg wyjaśniła „plastrowy rasizm" tym, że w Szwecji panuje „biała norma" przewidująca, że etniczni Szwedzi nadal stanowią większość mieszkańców kraju a jasna skóra to obowiązkowa oznaka mieszkańca Szwecji."

Do tego chcą doprowadzić lewacy. To nie jest żadne równouprawnienie tylko terroryzm mniejszości.
ODPOWIEDZ