w Swiadczeniach rodzinnych zabrano mi dod.z tyt.samotnej bo pokazałam im wyrok o ust.ojcostwa i alimenty lecz otrzymany tylko z klauzula wykonalności dla komornika lecz odwołałam sie co do alimentów/ich wysokości/ nie jest prawomocny z 27 stycznia 2011 ojciec jest niewypłacalny na co mam pismo od komornika ale że wyrok nie jest uprawomocniony nie chcą uznac w FA i płacić mi zasiłek alimentacyjny wiec tu zabrali mimo nieprawomocności a tu nie dadza bo nie ma prawomocności NO CO ZA CHORY PRZEPIS
Ja też nie rozumie...przepisy sa chore ...trzeba było sobie dobrze wybrac ojca dla swoich dzieci.... posożytki, ciekwe czy byście się tak deczydowały na dzieci gdybybyśmy ich nie utrzymywali kosztem naszych dzieci ...mam w dupie solidarnośc społeczną, ktora preferuje wykluczonych.
o urzędasy jak fikają1 nie podoba sie pracować przy świadczeniach TO SIE POZWALNIAĆ I JAK MY DO ZASIŁKÓW MORALNIAKI SIE ZNALEZLI WY MACIE WYDAWAC WNIOSKI I DECYZJE WEDLE KRYTERIUM A NIE ZAJMOWAĆ SIE CZYJĄŚ DUPĄ!!!!!!!!!!!!!!