CHORY PRZEPIS? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 10 mar 2011, 11:02

My zajmujemy sie przyznawianiem świadczeń dla ludzi ale nie zgadzamy sie utrzymywać cudze dzieci to jest obowiązek rodziców .Solidarnośc społeczna ale z umiarem dla osób chorych, starszych opuszczonych ale nie dla wyfryzowanych egostek , ktora sprawia sobie dziecko co pare lat i żeruje na innych dzieciach. Normalna rodzina , pracujący ojciec i matka z jednym dzieckiem nie ma szans na wsparcie spoleczne : nie ma szans na mieszkanie, dodatek mieszkaniowy, stypendium wyliczac dalej.... Wydaja pieniadze na wsparcie społeczne nierobów i kretaczy a nam chca zabrać OFE i jeszcze mówia , że to dla przyszłych emerytów korzystne.! Śmiech w \"żywe oczy...\"
~obserwator

Napisano: 10 mar 2011, 11:43

BO DLA MNIE CHORE JEST TO ZE PISZE JAK BYK ZE MUSZE PRZEDSTAWIC WYROK PRAWOMOCNY WIĘC TO JASNE A NIE ZABIERAC JESLI SIE TOCZY APELACJA! WYCZYTAŁAM JAKIE DOKUMENTY POTRZEBNE SĄ DO SKŁADANIA WNIOSKU O JAKIEKOLWIEK DODATKI CZY ŚWIADCZENIA TO NAPISANE ŻE WYROK PRAWOMOCNY! ALE ODWOŁAŁAM SIE DO SKO TYLKO PO CO TEN ZACHÓD I CZEKANIE SKORO JA MUSZĘ URZEDASA POUCZAĆ!
~**********ZUZANNA *************

Napisano: 10 mar 2011, 15:21

\"tatuś\" odwołał się od kwoty czy od ojcostwa?
~madzia

Napisano: 10 mar 2011, 21:27

od kwoty
~~**********ZUZANNA ************

Napisano: 10 mar 2011, 23:48

z tego co się zorientowałam to odnośnie ojcostwa jest wydawane osobę postanowienie. a więc tatuś jest ale nie ma alimentów. popytaj w USC
ps nie jestem tym urzędnikiem, który pracuje w twojej gminie
~madzia

Napisano: 11 mar 2011, 22:04

oj kobieto, Twoje dziecko MA PRZECIEŻ OJCA, nie jest on ani NN ani zmarły więc jaka z ciebie samotna matka???? ,musisz swoje odczekać na alimenty, ja kiedyś też czekałam i doczekałam się, nawet zasiłek pielęgnacyjny (wówczas był przy wypłacie, to lata temu) na dziecko mój były zabrał i poszedł w Polskę...
~Basia

Napisano: 23 mar 2011, 17:27

nigdy nie wiem jak to jest,
ojca nie ma, dziecko jest?
~ludek

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x