chyba zablokowane konto na SIKDR

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
pusia

chyba zablokowane konto na SIKDR

Post autor: pusia »

Problem. Zalogowana na nowym SI KDR , dane edytowane wszystko ok, ale po wylogowaniu nie można sie ponownie zalogować! Tak samo na elerning! nie wiem czy hasło nie takie czy co?? dodzwonic sie nie można czy mial ktos podobnie
kocica1122

Re: chyba zablokowane konto na SIKDR

Post autor: kocica1122 »

ja mam tak samo. Wysłałam e-maila na adres [email protected]
fenks

Post autor: fenks »

Też tak miałam, również wysłałam maila, bo nie mogłam się od poniedziałku dozdzwonić (próbowałam od 7-ej, próbowałam ok. 17ej.... wszyscy konsultanci ciagle zajęci). Pierwszego maila wysłałam 16ego, napisali, że nalezy się kontaktować z ministerstwem, z ministerstwa zero odzewu. Odczytałam wiadomośc w CASie od Agnieszki Kopeć, więc znowu wysłałam dzisiaj do help descu i czekam...Ale jestem zdegustowana komunikacją..
kocica1122

Post autor: kocica1122 »

Ja dostałam już 2 odpowiedzi, ale nadal nic konkretnego. Na konta nadal nie można się zalogować.
pusia

Post autor: pusia »

OO.. cos przynajmniej wiadomo;) Ale całe szczęscie ze to co trzeba zostało zrobione, tylko szkolenie... Działam zobaczymy co będzie dalej
ODPOWIEDZ