CHYBA Źle - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 06 cze 2016, 12:44

Dorcia JESTEŚ WIELKA !!!!! Dzieki seredczne Pozdrawiam Wszystkiego dobrego
BARBINA

Napisano: 06 cze 2016, 12:45

Dorcia co biore do dochodu Wpłaty dłużnika czy to co komornik wierzycielowi wypłacił ?
BARBINA

Napisano: 06 cze 2016, 13:06

BARBINA pisze:Dorcia co biore do dochodu Wpłaty dłużnika czy to co komornik wierzycielowi wypłacił ?
Barbina co masz podane na zaświadczeniu od komornika jeśli już w 2014 prowadził postępowanie przeciwko dłużnice to bierzesz tą kwotę co podaje Ci komornik ja nie wiem czy my się dobrze rozumiemy.
Dorcia82
VIP
Od: 10 kwie 2014, 13:41
Zajmuję się:

Napisano: 06 cze 2016, 13:27

Dorcia ja Cie dobrze rozumiem W zaśw od komornika są 3 rubryki Wpłata dłużnika - koszty postępowania komorniczego = się to co dostał wierzyciel I ja wezme to co dostał wierzyciel Mysle że dobrze Jeszcze raz dzieki
BARBINA

Napisano: 06 cze 2016, 13:36

mam nadzieje że piszesz o tym zaświadczeniu h) w przypadku gdy osoba uprawniona nie otrzymała alimentów albo otrzymała je w wysokości niższej od ustalonej w orzeczeniu sądu, ugodzie sądowej lub ugodzie zawartej przed mediatorem: – zaświadczenie organu prowadzącego postępowanie egzekucyjne o całkowitej lub częściowej bezskuteczności egzekucji alimentów, a także o wysokości wyegzekwowanych alimentów,
Dorcia82
VIP
Od: 10 kwie 2014, 13:41
Zajmuję się:

Napisano: 06 cze 2016, 14:11

Tak Dorcia Mam zaświadczenie o wpłatach dłużniczki do Komornika Zaświadczenie komornika za cały 2014r. Jestes wielka ani mi to do głowy nie przyszło ale swoja drogą nie wiedzialam że w teczce mam takie zaswiadczenie
BARBINA

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x